problém s mikrofónom

Grafika, webdesign, spracovanie videa a zvuku...
kubikush
Light Expert
Light Expert

problém s mikrofónom

Príspevok od používateľa kubikush »

Dobry večer, mám menší problém mám tento Notebook: Asus X551CA a problém je ten Že tu je iba jeden výstup na 3,5mm Jacka a kúpil som si headset kde sú 2x3,5mm jack jeden je na slúchadlá a druhý je mikrofón a kedže mám 2 vstupy a jeden výstup tak som si kúpil redukciu z dvoch 3,5 na jednu ale problém je že slúchadlá idú ale nejde mi mikrofón, + mám aj iný mikrofón ale keď ho zapojím cez redukciu tak nechce ísť ani ten ale ako náhle ich zapojím samostatne tak ide ale keDˇsi chcem niečo prehrať tak musím vybrať mikrofón a zapojiť slúchadlá alebo repráky. Poradíte mi prosím ako to vyriešim? aby som mohol maŤ zapnutý aj mikrofón a aj slúchadlá?
donko18
Medium Expert
Medium Expert

Re: problém s mikrofónom

Príspevok od používateľa donko18 »

Tiež mám problém s mikrofónom.
Mám Slúchadlá s mikrofónom (Hama CS-408)
Odinštalovával som PC a nechce mi ísť mikrofón na slúchadlách a neviem prečo,skúšal som už všetko možné,ale aj tak nič.
Keď som PC ešte nemal odinštalovaní tak mi všetko v pohode išlo,ale teraz mi to robí problémy.
Mám windows 7 ATI.Skúšal som aj updatovať drivery,ale nepomohlo to.
Ak niekoho niečo napadne čo môžem mať za problém tak napíšte. :plus:
lekoklatik
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Tu to chalani riešili - headset-s-jednym-male-jackom-t188619.html - neviem čo sa podarilo a či sa podarilo, autor témy už nepísal.

Ako ste na tom s angličtinou? - http://www.eightforums.com/sound-audio/ ... -jack.html -
donko18
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa donko18 »

Už sa mi to podarilo opraviť :)
Napísať odpoveď