Ano. Ja mam 2 monitory za 350€ a ani tie nemaju Free-Sync (ano Free-Sync, lebo robi to iste a nemas tam moul navyse, cize tie monitory su podstatne lacnejsie + pouzivam AMD grafiku). Ale mne to moze byt ukradnute, kedze moje monitory maju 144Hz, takze tearing nepozorujem ziadny.
Ak chces G-Sync tak sa priprav zaplati 2x viac za monitor.
Problém s monitorom BenQ
Re: Problém s monitorom BenQ
Ryan Giggs napísal:Keď maš duchov aj pri statickom obraze, tak je na vine kabel. Stačilo vymeniť ten, nie cely monitor.
To su len marketingove hodnoty. V skutočnosti môže mať ten s 5 ms odozvu nižšiu ako u monitora kde udavaju 1 ms. 1 ms je aj tak nerealna hodnota, tie monitory maju odozvu vyššiu.
Pri statickom obraze mi to nerobí, iba keď pohybujem myškou.
No tak to vôbec neplánujem 144Hz, ešte aj IPS, to by už bolo veľa. Bude to robiť na hociakom 60Hz monitore?
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Ano bude. Jedina moznost je pouzit V-Sync, problem ale je, ze ak ti klesne FPS pod 60, tak ti to V-Sync hodi na 30FPS, co je nehratelne.
A ja mam 144Hz TN panely a som spokojny (original cena 350€, ja som ich mal za 250€, no nekup to). Farby mozno nie su tak super pri filmoch, ale na to si budem kupovat projektor a pouzivat 60Hz monitor je dost na prd ked si zvyknes na 144Hz. Pri normalne praci sa to este da, ale hrat hry na 60Hz? To uz nikdy.
A ja mam 144Hz TN panely a som spokojny (original cena 350€, ja som ich mal za 250€, no nekup to). Farby mozno nie su tak super pri filmoch, ale na to si budem kupovat projektor a pouzivat 60Hz monitor je dost na prd ked si zvyknes na 144Hz. Pri normalne praci sa to este da, ale hrat hry na 60Hz? To uz nikdy.
Tak ja niesom nejaký PRO gamer, ale radšej by som mal IPS ako TN a rozlíšenie 1440p. No ešte aj 144Hz by bolo minimálne 500€ a ako pozerám to je 27" a viac a ja by som chcel 23-25" čiže do úvahy pripadá len 60Hz. Takže keby som išiel kupovať tak radšej lepší PC a hrať na 60fps+ ako kúpiť tak drahý monitor.
-
Ryan Giggs
VIP
Myšou pohybuješ aj pri statickom obraze. Skusil by som iny kabel. Za to nič nedaš a môže ti to vyriešiť problem.
No skúsil som vymeniť druhý HDMI, potom som skúsil DVI a stále to robilo.
//autoeditácia príspevku (21 Mar 2016, 17:09)
Nazdar ľudia,
minulú stredu som vymenil ten benQ za LG. 24palcov, IPS panel, 5ms. Po používaní som si všimol že aj na tomto monitore mám ghosting. Káble som skúšal viaceré, HDMI, DVI, dokonca ani VGA nepomáha.
Čo by to teda mohlo byť?
Ďakujem
//autoeditácia príspevku (21 Mar 2016, 17:09)
Nazdar ľudia,
minulú stredu som vymenil ten benQ za LG. 24palcov, IPS panel, 5ms. Po používaní som si všimol že aj na tomto monitore mám ghosting. Káble som skúšal viaceré, HDMI, DVI, dokonca ani VGA nepomáha.
Čo by to teda mohlo byť?
Ďakujem