Problém s mp4 ako ju oživiť ?

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
rblesk
Novice
Novice

Problém s mp4 ako ju oživiť ?

Príspevok od používateľa rblesk »

Čauko mám takíto problém pri pripojení mp4 ky k PC som nechtiac vymazal firmwar a teraz mi absolútne nič neide ani menu proste nič len svieti . Kontaktoval som aj výrobcu ale bez úspechu . Hľadal som aj na nete ale tiež nič . Mp4 ka je REVOLT MP210F a číslo čipu je samsung 737 K9G8G08VOM PCBO Už som aj skúšal niečo z tejto stránky http://www.mympxplayer.org/3-vf14.html? ... &start=100 ale nič . Prosím o radu .Dík
Prílohy
foto čipu
foto čipu
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

sprosta otazka ale ako sa ti podarilo vymazat firmware...to len tak cez total commander nevymazes :wink: no ak si ho opravdu zmazal tak myslim ze uz nic neurobis lebo programovaciu stanicu a novy firmware na neho asi nezonezies
rblesk
Novice
Novice

Príspevok od používateľa rblesk »

Prečo sprostá ? Pri prenose dát som nechtiac vytiahol z PC kábel a bolo to .
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

rblesk napísal:Prečo sprostá ? Pri prenose dát som nechtiac vytiahol z PC kábel a bolo to .
ak to je v zaruke tak reklamacka, no ajtak si neviem vysvetlit co sa moze stat vytiahnutim za jazdy, akurat by sa mohli stratit prave prenasane data, som tak vytahoval fotak, telefon, usb kluce a nikdy sa mi to nestalo...
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gothar »

Ako pise sheep - treba ist reklamovat, ale musis povedat, ze len tak z nicoho nic prestal ist :)
Ale zas kedze si ho uz rozobral, tak asi zaruku nemas...aspon si mozes kupit novy prehravac s vacsou kapacitou, teraz isli ceny dole ;)
luki999
Expert
Expert

Príspevok od používateľa luki999 »

OT: ten cip co si napisal je pamat :)
Napísať odpoveď