Problem s mysou

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
Paragon
Medium Star
Medium Star

Problem s mysou

Príspevok od používateľa Paragon »

Zdravím,

známy mi dal tak 5 rokov dozadu pokazenú myš. Ide o Razer Diamondback. Problém - PC ju nenačíta.

Predvčerom som ju zo srandy znova skúsil zapojiť a nesvietila = nešla. Tak som skúsil po nej buchnúť, a normálne naskočila, ale za pár minút zasa prestala ísť, tak som ju zasa potľapkal a išla.

V ten deň vypadávala každých 5 - 20 minút a vždy pomohla buď hrubá sila, alebo rýchle hýbanie resp. trasenie s ňou, keď som skúsil hýbať s káblom tak to nepomohlo.

Posledné 2 dni ide úplne ako nová, žiadny problém. Tak som sa chcel spýtať, čo jej mohlo byť.
hrban
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Problem s mysou

Príspevok od používateľa hrban »

ak káblová myš tak na 99% zalomený kábel na vchode do myšky. Môžeš ešte skúsiť rozobrať a streknúť kontakt sprejom.
Na to zlomenie kábla vždy zaberá odstrihnutie 3 - 4 cm kábla a napájkovanie nanovo. Rovno odpájkuj konektor a napájkuj kábel priamo na dosku. Tak to zvyknem robiť ja.
Poprípade nejaký urvaný spoj, a to tiež len treba prepájkovať.
Myš nemá nejak veľa elektroniky a zložité spoje, to ak rozoberieš mal by si hneď vidieť čo je vo veci.
Paragon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Paragon »

Bol to možno kábel, ale písal som preto, lebo mi príde zaujímave, že sa to fixlo samo.
hrban
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hrban »

nefixlo :D veď si predsa tresol pár krát myšou o stôl :D
Napísať odpoveď