mam mensi problem s N95kou, resp problemy 2:
1. - mensi: ked zapnem tel. spusti sa mi z karty nejaka instalacka, asi daka aplikacia, ktorej instalacia sa nepodarila a ostalo to dako tam, zmazal som z karty vsetky instalacky ale nepomohlo, vzdy ked zapnem tel. sa mi to pokusa nainstalovat a instaluje instaluje, ale nakoniec vypise ze instalacia sa nepodarila. Ked kartu vytiahnem, nerobi to. Takze je na karte daky adresar temp, alebo cosi podobne? co by som zmazal a problem by mi to vyriesilo?
2. problem: Mobil mam hacknuty, vsetky aplikacie bez bezia bez problemov a bezali aj Nokia Maps 2.0, cracknute, fungovala navigacia, vsetko. Ale zrazu z nicoho nic prestali ist, spustil som aplikaciu, zacne mi loadovat a ked je 100%, hodi ma do menu.
Tak som vsetko najprv zalohoval a potom skusil trojhmat a tel. komplet restartoval..a slava, Nokia maps funguju. tak nateseny som siel obnovit zalohu (tu origos co je v tel., neviem co vsetko tam zalohuje, ale slo mi najma o cisla a smsky), vitazoslavne ju dokoncil..a tramtadadaaa...mapy zas nejdu. presne to iste co predtym.
takze, co je s tym?asi tam mam nejaky bordel, ako sa ho natrvalo zbavit bez toho, aby som prisiel o svoje udaje v telefone?
Vopred diky z odpoved.