problem s napalovanim

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Marosh
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

problem s napalovanim

Príspevok od používateľa Marosh »

mam DVD napalovacku LG. Asi pred par tyzdnami mi prestala napalovat DVD/CD-RW, lebo podla Nera 7 bolo vzdy v mechanike medium typu DVD-ROM. To iste sa opakuje aj cez Nero 6 a aj po preinstalovani Windowsu. DVD+-R aj CD napaluje uplne normalne. Dokonca v alcohol 120% uplne v pohode vymazem a aj napalim image na DVD-RW. Skusal som napalovacku v inom PC, ide uplne normalne. Firmware mam najnovsi, pre istotu som ho preinstaloval. Co s tym? :cry:
m4r0s3
Novice
Novice

Re: problem s napalovanim

Príspevok od používateľa m4r0s3 »

pri napalovani DVD-RW alebo CD-RW si nastavujes :1.otvorit disk s viacerymi oddielmi,2.pokracovat v disku s viacerymi oddielmi,3.nepouzivat viac oddielov ?ja pouzivam 3. a vsetko mi ide normalne PS:menil si si nejake nastavenia v nerovi? ak ano poslem ti screeny z mojich a mozno ti to pomoze
Marosh
Amateur
Amateur

Re: problem s napalovanim

Príspevok od používateľa Marosh »

m4r0s3 napísal:pri napalovani DVD-RW alebo CD-RW si nastavujes :1.otvorit disk s viacerymi oddielmi,2.pokracovat v disku s viacerymi oddielmi,3.nepouzivat viac oddielov ?ja pouzivam 3. a vsetko mi ide normalne PS:menil si si nejake nastavenia v nerovi? ak ano poslem ti screeny z mojich a mozno ti to pomoze
nastavenia som nemenil, vzdy si vsetko nastavim rovnako a zrazu sa to posralo...uz som to vyriesil cez Roxio media creator ale dost neprakticke riesenie ale tak co uz
Napísať odpoveď