problem s netom

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
vix
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

problem s netom

Príspevok od používateľa vix »

Cawte,
kúpil som si nový net od T-comu a nejde mi nainštalovať. Podla návodu v nastaveniach explorera je "connections" a tam je "internet"(obrazok 1).Ale keď som v svojom exploreri tam nič také ako "internet" nemám (obr. 2). Ako to tam ma dostat??
Prílohy
obr.1.JPG
obr.2.JPG
ja to nebyl
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa ja to nebyl »

:) davat to tam nemusis to je len kvoli tomu ze si mal predvoleny IE ako svoj hlavny prehiadac ak pouzivas mozzilu alebo operu tak je to v pohode... keby to nejde a potrebujes to vazne pridat tak das vpravo pridat pripojenie ..
vix
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Keď dám pridať vyhodí mi takúto tabuľku a neviem ktoré mám dať
Prílohy
bez_názvu.JPG
vladenko007
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa vladenko007 »

Dostal si k tomu Internetu modem že? A k nemu mas aj instalacne CD a navod. Tak si vezmi zmluvu a na zmluve mas prihlasovacie meno a heslo. Nezabudni mat pripojeny modem k PC sietovym kablom. Pust to instalacne cd a presne postupuj podla navodu. Po skonceni instalacie by si mal mat v tvojom modeme ulozene meno a heslo. Potom staci len zapnut modem a asi po 30 sekundach by si mal uz veselo surfovat po nete.
Dufam ze si pochopil aj ked neviem aky mas win ani ci mas vlastne modem ci nemas router.
vix
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Toto som skúšal už veľa krát. Keď som kúpil komp a potom net išiel v pohode nainštalovať.Ale keď som pre inštaloval win na XP mi nechce ísť.A mám modem
vladenko007
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa vladenko007 »

Aky si mal Win pred XP-čkom skusal si ho ten modem resetnut do tovarneho nastavenia a este raz vlozit reg. udaje?
Napísať odpoveď