Ahojte mam nejaký asi veľký problém s Nb značka hp rt3290.
Keď som ho dnes zapla tak mi nenašlo sieť wifi nenašlo ani ovládač zvukový
Skusala som obnovu systému v nastaveniach ani mi to neotvorí. Tak som to skusala cez f 11 tam mi to nespravilo že c: je poškodené či čo. Do Windows má inak pusti. Mam Windows 10 pri kúpe bola Windows 8. Ďakujem za pomoc
Ešte teraz som skusala znovu obnovu po reštarte a že jednotka C je zamknutá...Nejaký núdzový režim ako sa dostanem alebo čo mám robiť? Nechcem prísť o dáta aby som niečo nestlacila čomu nerozumiem.
Problém s notebookom
Re: Problém s notebookom
Tie obrazky si mohla este sikmo narotovat, nie len prevratit. Nudzovy rezim je F5 pri bootovani. Pri UEFI na Win7, 8 a 10 to vari neberie, tam sa to robi inak, navod vygooglis za 10 sekund.
Wifi a zvukova karta - odisla zakladna doska.
Wifi a zvukova karta - odisla zakladna doska.
Som na telefóne potrebujem konkrétne radu nie obstrukcie
Radu si dostala. Ty mas ale zrejme problem s porozumenim pisaneho textu, tak ako tomu bolo v teme o Google Adsense.
Ty asi nevidíš čo potrebujem ešte som dala obrázok.
Som na telefóne tak sa mi to zlé hľadá na Google.Davala som f 11 F5 a nic. Ty radšej tu na fóre nerad nikomu lebo len google nič iné vieš napísať. A nejaké obstrukcie.
Som na telefóne tak sa mi to zlé hľadá na Google.Davala som f 11 F5 a nic. Ty radšej tu na fóre nerad nikomu lebo len google nič iné vieš napísať. A nejaké obstrukcie.