a samozrejme ze ziadny subor nadisku nejde skopirovat a ani otvorit, mal som tazm dolezite data, nemohlo sa to nejak zasifrovat ?
Problem s obsahom flash disku
Problem s obsahom flash disku
Caute, mam problem so zobrazenim suborov na flas disku, ked ho vlozim do usb portu tak mi zobrazuje, ze je tam 15 GB dat, pritom max velkost je 8GB, subory maju cudne nazvy (vid screen), vsetko slo ok len ked som vybral disk z notebooku a vlozil ho do pc aby som si preniesol data tak sa to dosralo a nemam potuchyt ze preco
a samozrejme ze ziadny subor nadisku nejde skopirovat a ani otvorit, mal som tazm dolezite data, nemohlo sa to nejak zasifrovat ?

-
vladenko007
VIP
To vyzera že sa ti zosypala FAT tabulka.
Format
//autoeditácia príspevku ( 03 Sep 2009, 17:18 )
Edit:
Este som si spomenul skus Partition Magic ak mas WIN XP či to nejde nejako opraviť. Ak mas Vistu alebo Seven tak ti Partition Magic nepojde. Ale je este jeden manager ktory ide aj pod vistou dnes som to tu niekomu pisal ako sa vola.
//autoeditácia príspevku ( 03 Sep 2009, 17:20 )
Edit2:
Paragon.Partition.Manager.10.0 ide pod vistou a WIN7
Format
//autoeditácia príspevku ( 03 Sep 2009, 17:18 )
Edit:
Este som si spomenul skus Partition Magic ak mas WIN XP či to nejde nejako opraviť. Ak mas Vistu alebo Seven tak ti Partition Magic nepojde. Ale je este jeden manager ktory ide aj pod vistou dnes som to tu niekomu pisal ako sa vola.
//autoeditácia príspevku ( 03 Sep 2009, 17:20 )
Edit2:
Paragon.Partition.Manager.10.0 ide pod vistou a WIN7