problem s outlookom

Informácie o software, ankety...
boarderpp
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

problem s outlookom

Príspevok od používateľa boarderpp »

zdravim mam problem ani nie tak ja ako moj otec ktoremu ked pirde posta a v poste je link tak ak na neho klikne neotvori mu stranku ale vypise mu chybu vravel ze daco s administraciou alebo co, ak viete poradit vopred dakujem.
DjDavid
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa DjDavid »

cawte nemam problem ako tu kolega ale tiez mama jeden mensi nastavil som si mail co mam na zozname na outlook wsetko fachci sprawi pekne prima az naa to ze mi ich nechce odoslat
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa brm »

djdavid.. a máš správne nastavený SMTP server?

POP3
server prichádzajúcej pošty: pop.zoznam.sk
port: 110
login v tvare: [email protected]
zabezpečenie: žiadne
SMTP
server odchádzajúcej pošty: smtp.zoznam.sk
port: 587
login v tvare: [email protected]
zabezpečenie: žiadne

Ešte si over, či Ti Tvoj poskytovateľ neblokuje cudzie SMTP servery (servery odchádzajúcej pošty). V mojej sieti (košický antik) sú napr. všetky cudzie SMTP servery bloknuté, poštu môžeš odosielať iba cez ich vlastný SMTP server.
DjDavid
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa DjDavid »

brm napísal:djdavid.. a máš správne nastavený SMTP server?
mam to cez imap4 ale to by malo byt jedno vsetko mam nastawene ako ma byt ale skusim kontaktovat poskyovatela aa dik za radu
redw
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa redw »

Mám taký problém s Outlookom. Ked príde pošta tak sa v panely najstrojov vo windows lište vedla hodin objavila taka žltá obálka ktorá ma upozornovala na to že mám mail. Ja som ju vypol a teraz ju neviem vrátiť späť. Nikde v nastaveniach to nemožem najsť. :cry: ak by niekto vedel ako sa to da napraviť, tak budem velmi vdačný :)
Napísať odpoveď