Problém s ovládačom GK

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Grim
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Problém s ovládačom GK

Príspevok od používateľa Grim »

Ahojte

Vo štvrtok som zobudil PC a nefungoval mi USB Wifi modem. Po reštarte to začalo vypisovať rôzne BSOD chyby. Nejako som to dnes dal dokopy a vyzerá to na problém s ovládačom mojej GK. Predtým som nič neinštaloval ani som nič neodinštalovával, ani som sa nehrabal v registroch, jednoducho nebol žiadny podnet na to, aby sa PC správal takto drzo. Skončil som na tom, že som aktualizoval ovládače GK, pretože vždy po zapnutí mi vypne Aero a keď dám riešiť problémy, tak mi napíše, že moja GK by mohla podporovať Aero, keby boli nainštalované kompatibilné ovládače. Po ich nainštalovaní sa aero rozbehne. Lenže ja nemôžem po každom štarte PC inštalovať ovládače na GK. Ďaľšia vec, je tá, že mi spravilo okolo čierne pásy. Keď som ale inštaloval ovládače z CD, tak mi pásy nespravilo, ale potom mi blbne Plocha, nezobrazí mi dokumenty, ktoré na ploche pribudnú napr. po sťahovaní a dokonca mi raz plocha aj zamrzla. Stále musím stláčať F5, keď chcem aby zobrazilo aj nové súbory na ploche. Rozlíšenie mám len 1000p (malo by byť 1080p). Mám dva monitory. Primárny 1920x1080, na ktorom mi robí pásy, a druhý 1280x1024 (ten je v poriadku)...nech sa snažím akokoľvek, či už v Catalyst centre alebo vo Windowse, nemôžem sa zbaviť tých čiernych pásov. Momentálne mi nejde ani aero. Grafická karta je ASUS EAH 5670 (1GB/GDDR5)...pre zaujímavsť vypíšem aj chyby z BSOD-ov...

0x0000007E
0x00000024
0x0000004E
0x0000001A
0x0000000A

...sú v chronologickom poradí...

//autoeditácia príspevku (11 Dec 2011, 18:34)
//vyriešené
Napísať odpoveď