Problem s PC

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
perun91
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Problem s PC

Príspevok od používateľa perun91 »

Mam starsie PC. Doska FIC AM39L VIA KM400 na nej osadeny procesor AMD Sempron 2200+ RAM:1GB a HDD:Hitachi 250GB.Mam problem instaloval som Windows XP a vypisalo mi ze je nieco zle zapojene tak sa radsej PC vypne alebo nieco take.Odpojil som RAMku jednu a v pohode ide.No najprv mi detektovalo HDD ako 130 GB to som este bral no teraz HDD nejde.Napise ze je to 9GB HDD a potom mi da ze nie je pripojeny HDD a mam bootovat cez CD ROM.Co s tym mam robit??Podotykam HDD je novy mesiac stary :cry: :cry: :cry: Uz ma nebavi davat do neho peniaze no na novy nemam.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

disk ti detekovalo ako 130GB kvoli windowsu ktory nemal SP2.. treba nahodit windows so SP2
perun91
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Ako mozem nainstalovat windows ked mi neber HDD???Tu nejde o proble ze HDD je zmenseny ale on nejde prakticky.....
Opak
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Opak »

tak chod reinstall..ale teda už so spomínaným SP2..skontroluj či máš ten HDD dobre zapojeny..daj bootovat z cd a HDD ti musi ukazat 250GB..potom ho naformatuj
/ked ti ani pri instalacii nenajde hdd tak ho chod reklamovat
perun91
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Vies ale ono to nejde a idem zaniest komp do servisu po druhy krat v zivote no predtym to bol problem ktory som dovtedy nepoznal.Skuste este prosim nejake vtipy. :cry: :cry: :cry: Dakujem :idea:
Napísať odpoveď