problem s port forwardingom

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
malyborky
Novice
Novice

problem s port forwardingom

Príspevok od používateľa malyborky »

Caute, mam net od tcomu - cize DSL kde sa priradzuju verejne ip, modem: glitel gt-318 ri

cital som tu kopu tem o port forwardingu avsak napriek tomu mi to asi celkom nefunguje, chcem robit servery na battle.nete (warcraft 3) v nastaveni modemu som do "virtual servers" a "port triggering" pridal porty 4000 a 6112 a ktore by mali byt na battlenet a pridal som aj 6113-6119 ktore by mali byt pre warcraft..... ak spravim servery tak na mna nejde pripojit ani ked mam vypnuty firewall...
t0m4s3
Admin
Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

priloz screenshot ako si to konkretne nastavil
malyborky
Novice
Novice

Príspevok od používateľa malyborky »

skusal som aj DMZ a ani to nepomohlo, a ked uz som sa bavil s warcraftom tak mi napadlo ze skusim inu hru ci nebude problem len vo warcrafte alebo pri nom niekde, tak som skusil counterstrike - a po nejakych pokusoch som csko rozbehal aj ked na moje nepochopenie ked som mal spusteny cs server na ktorom som hral s typkom ktory sa pripojil cez net tak na canyouseeme.org mi ukazovalo ze ten port na ktorom bezalo csko nieje otvoreny. ta tak :?

edit: no cize - po upenlivom nastavovani som zistil ze asi vsetko vyselo asi len na tom ze port 4000 som nemal pridany aj v port triggering ale len vo virtual servers..... uz mi to ide :)

uz len posledna vec - neviete ci sa da nastavit Eset Smart Security - s automatickym firewallom tak aby povoloval online hry apod veci? lebo ked chcem robit hocico podobneho charakteru ako warcraft tak musim pri najlepsom prepnut ESS FW na interaktivny a manualne robit vynimky na vsetko.... neviete ci sa to nejak neda nastavit aj pri automatickom FW?
Prílohy
port triggering
port triggering
virtual servers
virtual servers
Napísať odpoveď