Problem s postou

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
smejo
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa smejo »

mam taktiez jeden problem... asi 3 tyzdne dozadu som odoslal jednu dobierku, cca tyzden po odoslani bola vyzdvihnuta (cize dajme tomu, ze presli uz dva tyzdne od vyzdvihnutia), avsak peniaze nikde... je to mozne?? je urcena maximalna doba, do ktorej musia byt peniaze (sek) doruceny?? zmozem nieco pri pripadnej reklamacii s podacim listkom danej zasielky?

nebola to mala ciastka, takze mi to nie je az take lahostajne :(
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

smejo napísal:mam taktiez jeden problem... asi 3 tyzdne dozadu som odoslal jednu dobierku, cca tyzden po odoslani bola vyzdvihnuta (cize dajme tomu, ze presli uz dva tyzdne od vyzdvihnutia), avsak peniaze nikde... je to mozne?? je urcena maximalna doba, do ktorej musia byt peniaze (sek) doruceny?? zmozem nieco pri pripadnej reklamacii s podacim listkom danej zasielky?

nebola to mala ciastka, takze mi to nie je az take lahostajne :(
no toto sa stalo vela krat..

ak si vyplnoval taky modry alebo zeleny papier totiz to je nato aby ti tu hotovost poslali k tebe domov.. lenze ak by si ti nahodou zamenil odosielatel a a prijmatela tak sa stalo to ze jemu DOSIEL TVOJ BALIK A ESTE AJ JEHO PENIAZE... ja viem dementny system to je na tej poste par krat sa to stalo aj mne a ak neni cestny clovek tak nepomoze nic..

inak na baliku mas odosielatela teba a na tom modrom papieri si ty PRIJMATEL !
smejo
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa smejo »

v tomto by som problem nehladal, tieto tlaciva som nevypisoval prvykrat... i ked jeden nikdy nevie, ci som sa nahodou v rychlosti nezmylil :( (robim s tym casto, tak hadam nie..)
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

tak je dost mozne ze to na poste dosrali.. urcite chod za VEDUCOU POSTY ! ta dokaze s tym asi najviac spravit..
MaTT5
Expert
Expert

Príspevok od používateľa MaTT5 »

po nekonecnom cakani pocas uzastnej spoluprace ceskej a slovenskej posty, ked dodanie z CR trvalo viac ako z USA, sa moja zasielka dostala na tzv. vymienaciu postu v bratislave, je to uz posta z ktorej mi zajtra dojde zasielka alebo ju este budu posielat na konkretnu postu v BA odkial dojde az v pondelok?
Napísať odpoveď