Cau ludia potrebujem od vas pomoct lebo ked prehliadam stranky cez firefox alebo internet explorer tak po chvili cca 7 min. sa nedaju prehliadat stranky prehliadace vypisu chybu akoby vypadlo pripojenie ale komunykovat cez icq alebo skype ide i ked cez prehliadace sa neda prezerat web. Ale ked restartujem system tak znova prehliadanie ide ale iba znova na cca 7min. Ja som vlastne vypol vsmon.exe coz bol pozostatok zo zone alarmu.
Za pomoc dakujem!!!!!
Asi nekorektne odinstalovanie zone alarmu, skus preinstalovat firefox pripadne aj explorer, este mozes vyskusat operu ci to robi aj tam ak ano, tak najlepsia a najlahsia cesta je preinstalovat cely system
no ja som zone alarm odinstaloval asi pred mesiacom a doteraz to ficalo v poho. no a ten vsmon som sivsimol az teraz
teraz pouzivam kaspersky internet security
efret123 napísal:no ja som zone alarm odinstaloval asi pred mesiacom a doteraz to ficalo v poho. no a ten vsmon som sivsimol az teraz
teraz pouzivam kaspersky internet security
no skusal som to prejst ad-aware 2007 aj kasperskym sice ad-aware nieco nasiel ale odstranil to a aj tak to robi.
skusil som aj nainstallovat operu a to iste asi bude najlepsie preinstalovat win
ale aj ked idem cez prikazovi riadok pingnut nejaku stranku tak ide vypise nula strat
a ludia uz som to konecne vyriesil vratil som tam ten vsmon a uz to ide 40min. tak dufam ze na trvalo
ja som myslel ze to jepozostatok z zone alarm a ved tam aj to bolo ze zone labs a nejake veci z neho a ked som to vratil tak dopohody zatial tak ma zaujima co je ten vsmon co si system nan vybudoval nejaku zavislost alebo co
a este jednu malickost neviete ako ten vsmon vymazat tak aba to islo normalne???