Ahojte. antivirák mi našiel infikovaný súbor a vymazal ho. Teraz sa vôbec nemôžem pripojiť na internet - ani cez Mozillu ani cez Internet Explorer. Otvorí ich, ale len základnú stránku a dosť. Po spustení pc mi vypisuje
Error: lightSpeed::createl.istenSocket(52):Exception:Network: Unable to open local port: 9719.
Error nr: 10106 - The requested service provider could not be loaded or initialized.
(class LightSpeed::NetworkPortOpenException,LightSpeed::createListenSocket)
Internet mám funkčný, lebo mi ide spustiť cez Microsoft Edge. Mám Windows 10
problém s pripojením na internet
Re: problém s pripojením na internet
Asi ti to nahodilo dake proxy alebo co. Treba to poriadne pozriet, popozerat co sa spusta po spusteni Windowsu, ze ci je tam nieco nezvycajne. Spravit sken cez Malwarebytes Antimalware, pozriet ake pluginy su vo Firefoxe, IE, vypnut ich pripadne, mozno dokonca az reset profilu. Treba tiez skontrolovat DNS servre wifi/sietovej karty.
hm, nerozumiem polovici, čo si napísal...ja sa do počítačov až tak nerozumiem 
Tak ako ti ma clovek poradit?
skús mi to vysvetliť ináč ako s odbornými výrazmi napr. kde mám čo kuknúť alebo spraviť...však nie som úplný dement 
Vysvetlil som ti to normalnymi vyrazmi. Ak nerozumies, tak si to skus pogooglit alebo pockaj na niekoho a dufaj, ze ti to prelozi do laickej spisovnej podoby.