Problem s pripojenim Notebooku
-
The Calvin
Star
- Kontaktovať používateľa:
Problem s pripojenim Notebooku
Takze mam doma na "servis" HP pavilion dv6000 . Problem je v tom ze je offline, cize kedze mam domacu wifi siet a chcem ho napojit neda sa, ked ho chcem napojit cez kabel neda sa.
Ked ho napajam cez wifi , tak siet mi najde napojit sa napoji lenze je pripojeny iba neako obmedzene . ALE moj ipod touch sa pripoji v pohode na tuto wifi siet vypol som pripojenie podla MAC adresi a aj vsetky bezpecnostne blbosti ale aj tak to nejde.
Ked ho napojim kablom tak book vôbec nereaguje nato aby bol pripojeny.
Cele to bezi na Windows Vista Home Premium . Kvoli tomu problemu som nainstaloval SP1 no nic mal som v plane preinstalovat Win ale nemam ako kedze bol zalohovany uz pocas toho ked uz chyby boli nasvete.
Ked ho napajam cez wifi , tak siet mi najde napojit sa napoji lenze je pripojeny iba neako obmedzene . ALE moj ipod touch sa pripoji v pohode na tuto wifi siet vypol som pripojenie podla MAC adresi a aj vsetky bezpecnostne blbosti ale aj tak to nejde.
Ked ho napojim kablom tak book vôbec nereaguje nato aby bol pripojeny.
Cele to bezi na Windows Vista Home Premium . Kvoli tomu problemu som nainstaloval SP1 no nic mal som v plane preinstalovat Win ale nemam ako kedze bol zalohovany uz pocas toho ked uz chyby boli nasvete.
-
The Calvin
Star
tak že si ho stiahneš ... nechcem propagovať warez ale ked skočiš na lamky.net tak neco v tom štyle tam isto najdeš... alebo skočiš za najbližšim kamošom co ma WIN ... ty si možeš nainštalovať aj s napaleneho CDčka Windows... pokial maš na notebooku zospodu nalepeny KEY ktory zadaš pri inštalacii tak je to plnehodnotny legal win.. takže hladaj zhanaj a problem bude vyriešeny a zaroven ak si to doteraz nerobil tak sa to aspon naucis...
-
The Calvin
Star
este raz preistotu .. mas dolu odspodu notebooku nalepku cez WIN XP.. bla bla bla taku farebnu a mas na nej cca 15 miestne cislo.. tak ano je to licencne cislo k urcene pre WINdosw vylucne pre tvoj notebook takzvana OEM licencia či dako tak... ak mylim opravte... ak to tam mas tak mas vyhrate kludne inštaluj samozrejme ale len verziu ktora je tam dolu napisana... priklady
Windows XP home edittion
Windows XP professional edittion
atd.. atd...
Windows XP home edittion
atd.. atd...
-
The Calvin
Star
jasne jasne toto uz viem aj sam az ttaka lama nesomsebci napísal:este raz preistotu .. mas dolu odspodu notebooku nalepku cez WIN XP.. bla bla bla taku farebnu a mas na nej cca 15 miestne cislo.. tak ano je to licencne cislo k urcene pre WINdosw vylucne pre tvoj notebook takzvana OEM licencia či dako tak... ak mylim opravte... ak to tam mas tak mas vyhrate kludne inštaluj samozrejme ale len verziu ktora je tam dolu napisana... priklady
Windows XP home edittion
atd.. atd...
-
The Calvin
Star