Doteraz som mal internet zapojený takto:
všetko fungovalo bez problémovom vyše roka aj wi-fi a zničoho nič to prestalo ísť. Internet ide len keď to zapojím na priamo takto:
ale to nefuguje wi-fi a nemoze sa pripojiť notebook. Najprv som skúsil dať iný kábel ale neišlo to aj tak čiže v kábli chyba nebola tak som usúdil že chyba bude zrejme v routeri keďže napriamo to ide. Kúpil som nový router zapojil
a stále to neide pričom na routeri všetko svieti ako má (podla návodu) Fakt netuším kde je problém lebo očividne router je v poriadku (nový) kábel je dobrý čiže teoreticky by to mali ísť bez problémov. V čom si myslíte že môže byť problém?
//Goten: príspevok upravený: OBRÁZKY SA VKLADAJÚ DO PRÍLOHY! ČÍTAJ PRAVIDLÁ!
Problém s pripojením wi-fi routera (switchera)
-
Jancuk
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Problém s pripojením wi-fi routera (switchera)
Nastavoval si ten novy router ?
ano bolo k nemu instalacne cdcko všetko pekne ho našlo a až pri poslednom kroku vypísalo chybu pripojenia na wan proste pc sa chová akoby nebol pripojený na internet keď tam zapojím ten router.
-
Jancuk
Professional
Aky mas internet a aky si kupil router napis .
internet je od T-comu DSL rýchlosť 2 Mbit/s modem je Glitel GT - 318RI. No a ten router je TP-LINK TL - WR340G
-
Jancuk
Professional
Nechápem prečo si uz nekúpil DSL router ale to je jedno , stiahni si manuál ak ho náhodou nemas tak je tu http://sk.diplodocs.com/navod-na-pouzit ... -WR340G-_E potom sa dosnat do routra tam je napísane ako , a skontroluj si pripojenie WAN tam podla mna budes mat chybu.
-
hrban
Addict
neni mu treba DSL router, nech šupne RJ11 napriamo do toho WAN RJ45 portu routera a nech nastaví WAN na PPPoE a zadá meno a heslo malo by to fungovať