potreboval by som pomôcť ohladne PSP.... totiž mám PSP 2000 Slim a Lite Piano Black no a mám ho odblokované takže mi tam idú hry stiahnuté z internetu (UMD vôbec nepoužívam a ani nemám) no a mám tam Firmware 5.50 GEN - D3... no a až do teraz som s tým nemal nejaký problém každá hra mi bez problémov išla až do teraz.... totiž stiahol som si jednu hru možno ju poznáte je to úplná novinka vyšla 18. mája 2010 a volá sa Prince of persia : the forgotten sands a nejde mi spustiť.... akože ukáže sa na pamäťovke keď ju dám do PSP ale ked ju spustím po chvíli s a vypne niečo to vypíše a koniec.. fakt neviem čo s tým možno postačí nejaký program ale fakt netuším ja sa v tom až tak dobre nevyznám ale bol som veľmi rád keby že mi tá hra ide spustiť.. za akékolvek info vopred ďakujem....
nove hry vyzaduju plugin a este jednu zlozku. a princ of persia ten plugin potrebuje,cize ked ten co to uploudol a nedal ten plugin k hre tak je pekny debil a ty si musis to stiahnut s inde. popripade ti to mozem samostatne upnut ak chces. napis mi ss ak mas zaujem.
Upgradni si fw na prometheus, pojde Ti to aj bez pluginu .
Postup Inštalácie CFW 5.50 Prometheus:
1. ak ešte nemáte CFW 5.50 GEN-D3 nainštalujte si ho!
2. batéria musí byť nabitá alebo PSP pripojte k adaptéru!
3. rozbaľte archív "5.50_Prometheus_v3.rar"
4. zkopírujte priečinok "5.50_Prometheus" na MemoryStick do ms0:/PSP/GAME/
5. v PSP zapnite "5.50 Prometheus"
6. zvolte X pre inštaláciu CFW 5.50 Prometheus
7. prebehne aktualizácia
8. reštartujeme PSP
9. máme CFW 5.50 Prometheus