problém s reinštaláciou všeliakého nodu
problém s reinštaláciou všeliakého nodu
takže doteraz som vždycky ako antivír používal kvalitný nod 32 - 30dňový , no teraz mi nejde preinštalovať , preinštalujem ho ako som ho preinštalovával vždycky predtým a fungoval , terza mi vypíše že je nesprávne meno alebo heslo-pričom to skúšobné meno aj heslo je nadstavené automaticky , preto som skúsil že si dám eset smart security-no ten som používal už dávnejšie a začal mi toto isté robiť ešte keď mi nod stále išiel preinštalovávať a stále používať a teraz nešiel znovu ako predtým , pomožete mi niekto??nechcme meniť antivírak.
-
PeterCA
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
stare NOD32 verzie co boli 30 dnove stacilo, aby si to preinstaloval a znova si mal verziu na 30 dni(ako si to robil ty)... stiahol si si novu Eset Smart Security, no u nej to uz nejde ako pri starej NOD-ke... tam ti vyprsi 30 dnova verzia a tym to hasne... Lebo pri starej nod-ke to kazdy zneuzival
prichadzaju o kseft, tak to museli takto spravit...
(ak sa mylim tak ma opravte...)
(ak sa mylim tak ma opravte...)
http://www.eset.sk/cenniky/eset-smart-security
Pre jednu osobu na jeden rok (aj s licenciou) to v tomto najdrahsom pripade vychadza na trochu viac ako 149,- Sk mesacne, respektive na 4.95,- Euro mesacne.
To nieje az take hrozne.
Pre jednu osobu na jeden rok (aj s licenciou) to v tomto najdrahsom pripade vychadza na trochu viac ako 149,- Sk mesacne, respektive na 4.95,- Euro mesacne.
To nieje az take hrozne.