mam taky problem mam grafiku ge force 6200 256 MB 768 RAM a procesor Celeron 2400+ a ked si chcem pustit nejaku hru tak mi to nacita a jak ma to ma hodit do hry tak mi resetne cely pocitac neiete co by s tym mohlo byt lebo a to uz hneva uz som skusal vsetky mozne drivery davat a stale nic tak keby niekto vedel vopred dakujem
no naprilad wost wanted mal som mx440 ge force a na tej mi to slapalo v pohode vsetko aj napr._vietcong 2 som na starej rozbehal a teraz to robi taketo problemy
ivan777 napísal:ano namiesto ge force 4 mx 64MB som menil za ge force 6200 a dokupoval som este jednu ramku a pred tym to slapalo v pohode
Tak tu je pes zakopaný
Doska nemusí podporovať grafickú,alebo RAM-ky...ešte povedz presný typ motherboardu...ver tomu,že budeš musieť vymeniť nejaký komponent(najviac pravdepodobné asi tá základná doska)
no to doteraz islo v pohode to len teraz zacalo blbnut doka mi grafiku podporuje a nerestartuje sa to pri zapnuti hry ale vtedy jak mi hru nacita a mam ist uz hrat natiahne mi bufer a restartne sa
to bude jednoznacne vtej dokupovanej ramke, nesekol si sa v casovani, ale je mozne ze je chybna pust si test pametoveho systemu je na to jeden taky program , spravis si disketu a pri starte sa ten program nabotuje a spusti pametove testi neviem si presne spomenut ako sa vola