Zdravím, mám taký problém, stáva sa mi, že z ničoho nič sa mi vypne respektíve reštartuje PC ... A ani nie po aktualizácii ... proste z ničoho nič... niekedy sa mi stáva , že sa mi vyhodí modré pozadie a biely text ktorý tam nejaké percentá načítava a ptm sa reštartuje... neviete mi poradiť čo s tým ???
vopred Ďakujem za odpoveď
problém s reštartovánim
-
gattuso1327
Medium Expert
-
vikko78
Medium Professional
Re: problém s reštartovánim
to modré pozadie s textom je BSOD tzv. modrá obrazovka smrti, ktorá ti dáva najavo, že niečo nieje v poriadku a to buď s hardwarom alebo softwarom...na hdw si skontroluj teploty, otestuj testami, poprípade skontroluj, či sú komponenty dobre osadené v slotoch a tak...na software prejdi pc nejakym čističom, či tam nemáš bordel napr. malware spyware výrusi, prečisti registre poprípade preinstaluj ovladače...Dôvodov BSOD môže byť strašne veľa a je tu aj veľa tém na BSOD.. 
-
gattuso1327
Medium Expert
díky... minule ked som čistil pc od prachu všetko som popozeral ako je pozapájané a všetko je dobre... a pc čístím každý deň od spyware , registre ... a preinštalovať ovládače myslíš tak.. že grafickú kartu preinštalovať a pod ??
-
vikko78
Medium Professional
ano, ale najprv si skontroluj teploty a poprípade sem hoď screen
-
gattuso1327
Medium Expert
môžeš mi napísať nejaký návod kde si to skontrolujem pls ?? a potom hodím screen
-
vikko78
Medium Professional
stiahni si napr. everest a ten ti ich nadetektuje