problem s routerom

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
Freetock
Amateur
Amateur

problem s routerom

Príspevok od používateľa Freetock »

Mam jeden problem, mam spraveny router tak ze ho mam pripojeny cez kabel do stol. PC ,alle mam aj wifi. Problem spociva vtom ze na mobile a aj nootebooku cez wifi internet ide , ale na pc od dneska nie vcera isiel v pohode . Stalo sa mi to uz v minulosti a internet na pc sa rozbeholl sam. Restart routera nepomohol. Taktiez mam reset ip v nastaveni adaptera na autom. Ip mi to cez cmd neukazuje ani na ip pc ani ziadnej stranky. Pouzivam w7 v pravo dole mam zlty vikricnik. Prosim pomoc
heker
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: problem s routerom

Príspevok od používateľa heker »

Restart pc, restart routra, popripade pevne skusit pridelit ip.
nanana
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa nanana »

a ked kliknes na ten zlty vykricnik pravym a das opravit, tak co ti to hodi ?

Skus naozaj pridelit IP-cku manualne, z rozsahu ktory prideluje router dynamicky si vyber jednu IPcku, ktora sa nepouziva a pridel ju pocitacu. Alebo skus aj pingnut router, ci zlyhava komunikacia medzi routerom a PC alebo je problem inde.
Freetock
Amateur
Amateur

//obrazky vkladaj do priloh
včera internet nešiel cely deň len na nootebooku , dneska záhadne funguje som stoho kkt , minule som mal ten isty problem internet vypadol nešiel cely deň a na ďalši deň rano bez problemov sa sám opravil , where is problem pls?
Pridelil som ip , nešlo nič resetol som router ani potom bez náznakov pripojenia
strapaty
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa strapaty »

skus skontrolovat/vymenit kabel ...
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Freetock napísal://obrazky vkladaj do priloh
včera internet nešiel cely deň len na nootebooku , dneska záhadne funguje som stoho kkt , minule som mal ten isty problem internet vypadol nešiel cely deň a na ďalši deň rano bez problemov sa sám opravil , where is problem pls?
Pridelil som ip , nešlo nič resetol som router ani potom bez náznakov pripojenia
Problem hladaj v routri. Predpokladam ze 101 je tvoj router, ktory ti funguje bez problemov a dolny ping ti ukazuje, ze pokial sa snazis pingnut nieco v internete tak router (101) hlasi, ze je dana adresa nedostupna. Vyzera to ako regulerny vypadok netu. Skus v ten isty okamzik (v dobe ked ti na PC internet nefunguje) spravit screen pingu z PC (kabel) aj z laptopu (wifi). Na oboch spusti kontinualny ping (ping <adresa> -t) na router a aj na google
Freetock
Amateur
Amateur

ping na pc stale rovnaký ako bolo natom screene na nootebooku cez wifi mi ping ide normalne vyšlo mi 4x po 20-30 ms
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

takze situacia je taka, ze Internet cez kabel nejde vobec (trvale) a na WiFi ano?
Napísať odpoveď