problem s routrom
problem s routrom
Caute, mam problem s routrom z nicoho nic prestalo fungovat pripojenie cez kabel, v sieti sice pripojeny som, ale nemam pristup na internet, cez wifi vsetko ide ako ma, ale da sa pripojit len s PC, s mobilom sa nan pripojit neda(stale pise ze ziskava IP adresu). Router je TL-WR740N. Skusal som ho aj vratit do vyrobnych nastaveni a nepomohlo. Momentalne bezim na starom routri NETGEAR WGR614 ale tam je zase problem, ze ho musim kazdy den, niekedy aj viac krat za den restartovat lebo zostane nejaky spomaleny.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: problem s routrom
Pokial nejde pripojenie cez kabel, tak bud kabel alebo router. Ale kedze nejde pripojit ani mobilom, tak to bude najskor router. Mozes skusit nahrat novy firmware do neho, ze ci to pomoze a ked nie, tak kupit novy router.
Ak sa nevie prihlasit tak sotva don dostane novy FW.
Ak sa don predsa dostanes a nepomoze ani novy fw a nechces zatial kupovat novy tak sa pozri dovnutra, tam sa zameraj na kondenzatory.
Presne tento problem som mal i ja s vigor. Wifi slo no po kabli som sa nijako nemohol dostat do nastavenia routera a k internetu sa nevedel router pripojit. Este jeden sprievodny jav to malo, zariadenie sa oproti minulosti neumerne hrialo.
Na radu svagra som router otvoril a fakt na vstupe napajania boli dva kondenzatory vypukle a otvorene.
//autoeditácia príspevku (27 Aug 2016, 19:34)
Tak ako som vravel, chyba bola skutocne v tych dvoch kondenzátoroch. Po vymene znovu router ozil....
Ak sa don predsa dostanes a nepomoze ani novy fw a nechces zatial kupovat novy tak sa pozri dovnutra, tam sa zameraj na kondenzatory.
Presne tento problem som mal i ja s vigor. Wifi slo no po kabli som sa nijako nemohol dostat do nastavenia routera a k internetu sa nevedel router pripojit. Este jeden sprievodny jav to malo, zariadenie sa oproti minulosti neumerne hrialo.
Na radu svagra som router otvoril a fakt na vstupe napajania boli dva kondenzatory vypukle a otvorene.
//autoeditácia príspevku (27 Aug 2016, 19:34)
Tak ako som vravel, chyba bola skutocne v tych dvoch kondenzátoroch. Po vymene znovu router ozil....
Mne to robilo keď bola búrka tak odišli sieťové porty tak to môže byť aj tým