Zohnal som si za lacno graficku GeForce FX 5500...(to nieje podstatne lebo nic jej nieje)... tak som ju dal do pocitaca, vypojil som VGA kabel z integrovanej grafickej na tu novu graficku kartu.... pustil som pocitac bios ju hned rozpoznal, potom ked sa pustil system, informacna bublina detekovala nove zariadenie nainstaloval ho a pytal si system restart...ale ja som dal ze "restartovat neskor",lebo som si povedal ze este nainstalujem drivre od NVIDIE... tie som nainstaloval a ked si instalator pytal restart dal som ano... pocitac sa restartoval a hned po bootovacej obrazovke sa objavia cierna obrazovka (asi na minutu) a nasledne na to modra obrazovka (blue death ci ako sa to vola) a vypisala sa tam nejaka informacia ale dost na kratko cize som nemal sancu ju rozlustit... ale zdalo sa mi ze som postrehol slovicka "loop" a "drivers" ....a potom sa restartoval PC a zase blue death atd... takze kto vie kde je chyba help
problem s rozbehanim VGA
problem s rozbehanim VGA
Dobry den,
Zohnal som si za lacno graficku GeForce FX 5500...(to nieje podstatne lebo nic jej nieje)... tak som ju dal do pocitaca, vypojil som VGA kabel z integrovanej grafickej na tu novu graficku kartu.... pustil som pocitac bios ju hned rozpoznal, potom ked sa pustil system, informacna bublina detekovala nove zariadenie nainstaloval ho a pytal si system restart...ale ja som dal ze "restartovat neskor",lebo som si povedal ze este nainstalujem drivre od NVIDIE... tie som nainstaloval a ked si instalator pytal restart dal som ano... pocitac sa restartoval a hned po bootovacej obrazovke sa objavia cierna obrazovka (asi na minutu) a nasledne na to modra obrazovka (blue death ci ako sa to vola) a vypisala sa tam nejaka informacia ale dost na kratko cize som nemal sancu ju rozlustit... ale zdalo sa mi ze som postrehol slovicka "loop" a "drivers" ....a potom sa restartoval PC a zase blue death atd... takze kto vie kde je chyba help
Ak ste to pochopili som rad
VDAKA
-
howoarang
Expert
- Kontaktovať používateľa:
A nainstaloval si ovladace z instalacneho cd? alebo si si stiahol nove ovladace priamo zo stranky?
ja som mal podobny problem s grafikou 6600gt, ovladace z instalacneho cd funguje bez problemov ale su starsie, tak som si stiahol nove z nvidia.com, tam som aj zadal nazov grafickej karty,ale ked som ich nainstaloval, system mi vobec nenabehol.
ja som mal podobny problem s grafikou 6600gt, ovladace z instalacneho cd funguje bez problemov ale su starsie, tak som si stiahol nove z nvidia.com, tam som aj zadal nazov grafickej karty,ale ked som ich nainstaloval, system mi vobec nenabehol.
Re: problem s rozbehanim VGA
a teraz to robi co?
no ja by som na tvojom mieste vyskusal reinstall win,jedine,to by asi malo pomohnut,taze nvm aako si na tom ty,no moj sused ma tuto istu Graficku,mal podobny problem,reinstaloval win,a nainstaloval znova drivery,no ked reinstaloval win a chcel nainstalovat ovladace prisiel na to ze ovladace nemal kompatibilne so systemom "XP",tak ich musel stiahnut take co su kompatibilne a uz mu to fici...toto je jedina moja rada 
Skús vbehnúť do núdzového režimu, odinštalovať všetky ovládače, prípadne možeš aj zmazať vga z hardwarových zariadení, reštartuj. Ak nabehne už normálny režim, tak inštalni správny ovládač a pre istotu reštartuj, keď Ti OS vypíše, že by si mal reštartovať. 
Ohľadom driverov.. skús zbehnúť na domácu stránku výrobcu karty, či on neponúka ovládač niekde v archíve špeciálne pre túto kartu..
Ak toto nepomôže, tak sa prikláňam k reinstall..
Ohľadom driverov.. skús zbehnúť na domácu stránku výrobcu karty, či on neponúka ovládač niekde v archíve špeciálne pre túto kartu..
Ak toto nepomôže, tak sa prikláňam k reinstall..
-
drdi21
Star
Re: problem s rozbehanim VGA
a este jedna vec.vzdy ked instalujes novy hardware a system si pyta restart tak ho daj vzdy restartovat.viem o tom svoje.Misox napísal:Dobry den,
Zohnal som si za lacno graficku GeForce FX 5500...(to nieje podstatne lebo nic jej nieje)... tak som ju dal do pocitaca, vypojil som VGA kabel z integrovanej grafickej na tu novu graficku kartu.... pustil som pocitac bios ju hned rozpoznal, potom ked sa pustil system, informacna bublina detekovala nove zariadenie nainstaloval ho a pytal si system restart...ale ja som dal ze "restartovat neskor",lebo som si povedal ze este nainstalujem drivre od NVIDIE... tie som nainstaloval a ked si instalator pytal restart dal som ano... pocitac sa restartoval a hned po bootovacej obrazovke sa objavia cierna obrazovka (asi na minutu) a nasledne na to modra obrazovka (blue death ci ako sa to vola) a vypisala sa tam nejaka informacia ale dost na kratko cize som nemal sancu ju rozlustit... ale zdalo sa mi ze som postrehol slovicka "loop" a "drivers" ....a potom sa restartoval PC a zase blue death atd... takze kto vie kde je chyba helpAk ste to pochopili som rad
VDAKA
-
drdi21
Star
no to mozem.daval som 1-krat v zivote novy firmware na dvd mechaniky.dal som do prvej bolo v pohode.nebol restart.to bola chyba.dal som do druhej nedal som restart.a potom som siel na net.vecer som vypol komp a uz dvd nesli.thak sup-sup do servisu.a museli my dat dve nove mecchaniky.Misox napísal:clovek sa uci na vlastnych chybach... mozes popisat preco bol v tvojom pripade osudny "Nie. Chcem restartovat pocitac neskor" ?