LUdia prosim pomozte mi som strasne zufaly... Mam Mp3 player Teac MP-114 4GB a mam tam pesnicky ale hlavne mam tam zalohovanu diplomovku. Uz som bol pomali na konci a zrazu idem dat usb do pc, dam ho tam najde mi ho ako H co je v poriadku ale ked na kliknem ako ze chcem ist do nutra tak mi napise : Driver not found , please choose another disk.... a ked tam behnem cez moj pocitac tak mi napise : The disk in drive H is not formated , a pyta sa ma Do you want to formated ale ani to nejde a skoci mi akoze chce formatovat disk co je hned po H a to je Osiris co je sietovi server 112 Gb ..
Prosim pomozte mi niekto budem moc vdacny
Dakujem
Problem s USB mam tam diplomovku
-
pathfinder25
Novice
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
nieco podobne sa mi stalo na mojom 8GB usb kde som mal vsetko na instalovanie PC.. naformatoval som ho a potom som dal cez program recovery my files prejst komplet kluc a podarilo sa mi zachranit aspon par fotiek a dake dokumenty ine mi neobnovilo .. ale kluc aspon isiel dalej nemusel som kupit novy .. radili mi este aj program DRIVER RESCUE tak sa skus stym pohrat ... ten driver rescue by som skusil pred ty mako ho formatnes ak to nepomoze skust ten recovery my files program snad sa ti to podari zachranit