Problem s volantom
-
Lyson2580q
Zablokovaný
Problem s volantom
Ked si chcem nastavit volant tak sa to neda vzdy mi vybehne toto:
Preco?Ako to odstranim?
Preco?Ako to odstranim?
-
Lyson2580q
Zablokovaný
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
jj ten mam aj ja...
a ked si instaloval Logitech Soft tak si isiel podla postupu prveho zapojenia ? ak nie tak ho odinstaluj a potom zas nainstaluj a tam bude prve zapojenie.. bude tam taky navod, ze zapojit zariadenie, potom kalibracia atd.. ak ti ho potom nenajde tak to bude na kkt...
inak svieti ti to svetielko ked zapnes vibracie ?
a skusal si ten volant v nejakej hre ? alebo bez toho logitech softu ? len s windows softom.. aj vtedy ide
BTW mas tie ovladace pre VISTU ?
a ked si instaloval Logitech Soft tak si isiel podla postupu prveho zapojenia ? ak nie tak ho odinstaluj a potom zas nainstaluj a tam bude prve zapojenie.. bude tam taky navod, ze zapojit zariadenie, potom kalibracia atd.. ak ti ho potom nenajde tak to bude na kkt...
inak svieti ti to svetielko ked zapnes vibracie ?
a skusal si ten volant v nejakej hre ? alebo bez toho logitech softu ? len s windows softom.. aj vtedy ide
BTW mas tie ovladace pre VISTU ?
-
Lyson2580q
Zablokovaný
No tak som odinstaloval a znovu nainstaloval ten program Gaming Software, restartoval som pc a potom som isiel podla toho postupu prveho zapojenia vsetko som nastavil.Volant mi normalne naslo napisalo nazov.Ano to svetielko cevrvene mi svieti ked zapnem vibracie.Volant som skusal v hrach ako FlatOut2 alebo NFSPS a ine.A isiel v hrach aj bez toho softu logitech.A s windows softom tiez ide. No neviem ake ovladace myslis, ale okrem toho pogramu co bol na cd pri volante som neinstaloval ziedne ine ovladace takze ich nemam.Ale vzdy ked idem nastavit volant tak vyskoci ta hlaska co je v prilohe.A este ma ten volant jednu chybu.Od kedy som ho kupil tak este ani raz nevybroval neviem preco.A este som si vsimol, ze ty mas novsiu verziu ako ja.
-
Šu-Do
Redeemer
j mam... aj ty mozes mat...
staci si stiahnut
http://www.logitech.com/index.cfm/441/2 ... 16&osid=13
staci si stiahnut
http://www.logitech.com/index.cfm/441/2 ... 16&osid=13
-
Lyson2580q
Zablokovaný
-
Lyson2580q
Zablokovaný
Ten profiler je vhodny akurat na starsie hry, ktore nepodporovali dostatok tlacidiel na ovladacoch. Takze v nom si mozes pre kazde tlacidlo nastavit stlacenie nejakej klavesy alebo kombinacie klaves, ak to hra neumoznuje. Ja som to v suvislosti s volantom nikdy nepouzil, v tom profileri akurat menim nastavenie pedalov (1 osa pre lietadla, 2 osy pre auta).
-
Lyson2580q
Zablokovaný
-
Lyson2580q
Zablokovaný
-
Šu-Do
Redeemer
myslis hrat to s tymi sipkami a tlacitkami na pravej strane ? v podstate normalny joystick... ja som skusal hrat fifu aj nhl... ale to je velmi zle.. tie sipky su uplne na <>
volant je cisto len na zavodne hry... auticka poväcsinou...
LFS, GTR2, Race 07, Test Drive Unlimited, Richard Burns Rally..
skusal som aj NFS.. NFS 2 a carbon.. ale NEEEEE... to proste nie su hry na volant..
volant je cisto len na zavodne hry... auticka poväcsinou...
LFS, GTR2, Race 07, Test Drive Unlimited, Richard Burns Rally..
skusal som aj NFS.. NFS 2 a carbon.. ale NEEEEE... to proste nie su hry na volant..