problém s vyhadzovaním nechceného okna

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
sebci
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

problém s vyhadzovaním nechceného okna

Príspevok od používateľa sebci »

Pri kliknutí pravým tlačitkom na subor alebo ikonku alebo pri priamom mazaní CTRL ALT DELETE sa mi spusti nasledovná aplikacia ktorá je v prilohe....

Odkaz sa mi začal vytvarať ked mi spadol 250GB disk a musel som ho reklamovať.. mal som na nom ADOBE COLLECTION CS3 ktoreho sučastou bol aj ADOBE READER 8. Kedže disk odišiel odišla aj inštalačka aj nainštalované sučasti... a zostala mi len tato hlaška neustala ktora mi odst prekaža pretože ju vždy ked chcem kliknut 2 - 3 x cancelnuť...

Snažil som sa o nápravu odstranením ADOBE COLLECTION z registrov aj z inštalovanych aplikácii. a nasledovným nainštalovaním ADOBE READERA 8... problem sa však nevyriešil.. nakolko sa mi nechce nanovo sťahovať tu kolekciu pretože ma 3,3 giga a už ani netušim kde som ju našiel tak sa pytam či neviete niekto čo s tym...

Poznamky typu preinštaluj si windows... si neprosim...
Prílohy
Adobe problém.JPG
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

1. Obnova systemu ?
2. Cim si cistil registre? Ccleaner je spolahlivy.
3. Vymazat zlozky z program files
4. Skontroluj si sluzby, co sa ti spustaju. Dost mozne, ze tam nieoc najdes. Vypni to a mohlo by byt po probleme.
sebci
Star
Star

Príspevok od používateľa sebci »

Našiel som chybu v registroch....

HKEY_CLASSES_ROOT/TypeLib/{04C567CB-A52F-41F4-9628-10CC965E7179}/1.0/0/win32

je tam vychozi zaznam tupu REG_SZ ktorz ma v datach uvedenu cestu k neexistujucej knižnici (M:Adobe SoftwareAcrobat 8.0AcrobatAcroIEFavClient.dll). Problem je že nemožem zmeniť tuto cestu resp ju vymazať a dokonca ani v binarnom kore sa to nedá.. vždy vypíše

"nelze upraviť. pri zapisu obsahu hodnoty došlo k chybe"

co s tym? mam si premenovať nejaky disk.. a najsť na nete danu knižnicu a skusiť ju tam šupnuť do fiktivnych priečinkov? aby bol klud?

//autoeditácia príspevku ( 12 Jun 2008, 18:05 )
problém som vyriešil nasledovne...

Najprv som stiahol nanovo a spristupnil windows instaleru inštalačné subory ADOBE COLLECTION... čo odstranilo vyhadzovanie nechcenej aplikacie... a nasledne som nainštaloval a normalne odinštaloval ADOBE COLLECTION

snad to do budcnosti niekomu pomože i ked sa jedná o dosť špecifický problém

:wink:
Napísať odpoveď