problem s wifi router-om
-
Alex481991
Medium Star
problem s wifi router-om
caute potreboval by som poradit kedže som uplne bezradny... v skratke ide o to že potrebujem wifi na internate... takže kupil som si router TP-LINK WR543G avšak nastal problem kedže prihlasim sa cez 192.168.1.1 a zapnem wifi a žial nefunguje takisto ani len net v compe... viem že je to napisane ako keby to pisal 10ročni retardovany chlapec (v tejto tematike nie som ani nahodou doma takže sa mi vyjadruje tažko) ale dufam že to pochopite
-
terrens
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: problem s wifi router-om
Ciao.
Predpokladám že máš na intráku káblový internet. Mal si vôbec v routri pichnutý kábel z intráku/internetu?
Podľa opisu by som povedal že je nutné nastaviť na routri statickú IP ktorú ti poskytne administrátor siete na intráku(vedenie), keďže hovoríš že do nastavení routra si sa dostal.
Predpokladám že máš na intráku káblový internet. Mal si vôbec v routri pichnutý kábel z intráku/internetu?
Podľa opisu by som povedal že je nutné nastaviť na routri statickú IP ktorú ti poskytne administrátor siete na intráku(vedenie), keďže hovoríš že do nastavení routra si sa dostal.