problem s youtube

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
S 3097
Light Star
Light Star

problem s youtube

Príspevok od používateľa S 3097 »

zdravim,

potrebujem radu čo mám robiť. stala sa mi taká vec -
mám 2 účty na yt.Na jednom účte som mal veľmi starý neaktívny mail tak som si ho zmenil na bežne používaný.
zadal som rovnaký ako som mal na druhom učte, pretože bežne používam len tento.(myslel som si že mi tam vypíše že je používaný a že mám zadať iný) ale normálne mi prišiel potvrdzovací mail, tak som to potvrdil a už sa nemôžem prihlásiť ani na jeden. píše mi - Account disabled, please use a different email. (kur*a ale aký iny) ?! -namajú to doriešené
Hlavne by som ten jeden chcel dostať spať mám tam nejakých 2mil pozretí plno odberateľov a teraz toto.
Vie niekto kontakt kde by mi mohli pomôcť? písal som an youtube service ale žiadná odozdva
goten
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: problem s youtube

Príspevok od používateľa goten »

Skús sa prihlásiť s tým mailom na Google Accounts (heslo zadaj to k youtube). Napíš či ti vypísalo, že máš zablokovaný account alebo nie. Tu je Google pomocník, ak sa nemôžeš prihlásiť do Google accounts. Aké videá si uverejňoval (porušovali autorské práva)?
S 3097
Light Star
Light Star

Re: problem s youtube

Príspevok od používateľa S 3097 »

na google účet sa môžem normálne prihlásiť, ale nie na youtube.
celé je to iba o tom že som si dal 1 email na dva youtube "profily" a vďaka tomu som o oba prišiel - príde mi to dosť chabý dôvod na bloknutie účtov.
..a tie videá áno, porušovali aut. práva(nejaké klipy,rozhovory z telky ,treky..) ale to porušujú 90% videí na YT..
a určite to nieje kvôli tomu lebo oni by mi zmazali len to jedno video a poslali by mi upozornenie mailom.
a akurát včera sa mi zadarilo dobré video ako bartečka sejmuli - 15tis za dve hodiny..no čo už :?
Napísať odpoveď