Problém se zvukem

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
kapu
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Problém se zvukem

Príspevok od používateľa kapu »

Vždy když procesor má hodně operací, které by měl zvládnout (QIP, nějaká hra, internet, projíždění složek, poslouchání muziky...), tak se mi prostě začne totálně moc kazit zvuk!

Uplně nechápu čím to může být, jestli třeba zvukovkou nebo opravdu tím procesorem, ale začne se to uplně zpomalovat ten zvuk a deformovat, že tomu už nejde ani rozumět a já musím vypnout něco co mám rozjeté...

Už jsem si kvůli tomu musel ypnout i informační panel, když se někdo připojí na ICQ, tak to napíše že je online, protože to bylo vždycky šílené, se pořád někdo připojuje když já hraju a to se potom nedá poslouchat :twisted:

Projed jsem to TuneUpem, NOD32 a Ad-Awarem 07 a všechny spywary nebo podobné havěti jsme vymazal a stejně nic... Nevíte RPOSÍM VÁS čím by to mohlo byt?

Jo a ještě že to začalo dělat prostě jedno ráno, z ničeho nic :!: :?: Vůbec nechápu proč, vůbec nechápu v čem může být zrada, ale dooost mě to štve, někdy se to nedá poslouchat a přitom ty aplikace zaplé mít musím :(
Gadelat
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gadelat »

preinstaluj prehravac hudby a ak pouzivas wmp, doporucujem ho nahradit. Pri Winampe zase skusit ho nahradit Winampom lite
kapu
Medium Star
Medium Star

Gadelat napísal:preinstaluj prehravac hudby a ak pouzivas wmp, doporucujem ho nahradit. Pri Winampe zase skusit ho nahradit Winampom lite
Jenže já jsme neřekl že blbne přehrávač, ale celkově zvuk, prostě teamspeak, zvuk ve hře, ICQ zvuky atd. Celkově každý zvuk když mám více zaplých operací nebo se z ničeho nic něco děje třeba ve hře, tak se uplně začne trhat zvuk, ale když se situace uklidní, tak se uklidní i zvuk...
kapu
Medium Star
Medium Star

Vídíte tam please něco neobvyklého, co by mi mohlo zatěžovat procesor??

Dá se kdyžtak někde nastavit NASTÁLO, aby třeba Steam a QIP jeli jenom na jednom jádře?

Prosím poraďte, jsme bezradný :( :(

EDIT//: Tak Toy Machine mi poradil ať zkusím HijackThis a ten mi našel něco takového, je to moc špatné? Dokáže mi někdo poradit co s tím prosím? Moc prosím, potřebuji pomoc, podle mně ten problém se zvukem budu tady...
Prílohy
procesy.jpg
Tohle je log z mého souboru pomoci programu HijackThis
Tohle je log z mého souboru pomoci programu HijackThis
midiam
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa midiam »

Cod na tuto stranku http://www.viry.cz/forum/index.php a napis si nasiel oni ti napisu co s tym presne
kapu
Medium Star
Medium Star

midiam napísal:Cod na tuto stranku http://www.viry.cz/forum/index.php a napis si nasiel oni ti napisu co s tym presne
No jenže který soubor tam mám jako poslat na analýzu? Však to jsou procesy, to co jsme tady napsal... A žádné fórum tam nevidím, kde bych jim napsal o radu :arrow: Tak co, poraďte prosím

Kdyžtak, kdyby se v tom někdo více vyznal, tak mi můžete poradit i tady, díky moc!
http://www.viry.cz/forum/viewtopic.php?p=404396#404396
Napísať odpoveď