Problem-Sex-Nie-Zajtra....atd

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Flush
Novice
Novice

Problem-Sex-Nie-Zajtra....atd

Príspevok od používateľa Flush »

Dobry den,

Uz dlhsiu dobu mam pocit ze priatelke sa sex so mnou nepaci alebo neviem...skusim to opisat podrobnejsie.

Sme spolu za chvilu 9 mesiacov, intimne zijeme obaja uz asi 8 mesiacov v tomto vztahu..obaja sa lubime, sme si verni a vsetko rposte ako ma byt, jednoducho maximalne fungujuci vztah, ALE...

Dost casto mam problem s tym, ze ked zacnem mojej priatelke naznacovat ze by som sa s nou chcel milovat, ci uz vselijake neznosti, dotyky a hratky....tak ma zvykne odbit tym, ze je unavena, teraz nema chut, boli ju tamto alebo hento alebo ono, alebo ze, dnes nie...ale zajtra ano a podobne.

Som normalny zdravy muz, ktory ma sex rad a este toboz ked je to s milovanou osobou, ale toto jednoducho nechapem. Nikdy sa nestazovala, nie som nijaky nasilnik..proste v posteli sa spravam absolutne normalne, nezne a tak aby sa to pacilo aj jej aj mne...

Preto sa mi teda naskyta tato otazka, ze kde je problem ????

Casto sa kvoli tomuto nakoniec zvykneme aj pochytit...ze ona povie "nie zlatko, zajtra" a ja jej poviem dobre a..ano, priznam sa, som sklamany z toho trosku a citim taky pocit, ze som nafukany...ale vzdy sa jej snazim to vysvetlit, ze ked nie, tak nie no...svet sa nezruti a ze sa na nu nehnevam.

Ma niekto s tymto skusenosti prosim? ak hej...poradte ako to riesit, alebo co spravit, prosim nejaku konstruktivnu radu.

A ked to tak cele zhodnotim...my sa uz kvoli nicomu ani nehadame, vzdy sa pochytime len a len kvoli tomuto co som uviedol vyssie......dost ma to uz vycerpava a jednoducho chcem tomuto predchadzat.

Dakujem za rady...
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Problem-Sex-Nie-Zajtra....atd

Príspevok od používateľa audiotrack »

možno má na to dôvody, ktoré ti nechce povedať. Ale nakoľko má byť vo vzťahu úprimnosť, neboj sa jej normálne spýtať (nie v posteli) že čo je vo veci a či jej môžeš nejako pomôcť. Možno by pomohlo, keby si bol sám trpezlivejší a nepýtal sa jej to pri každej príležitosti. Povedz jej, že keď bude chceť, nech ti to sama povie. To že ty pokladáš 9 mesiacov za dosť, neznamená že tak uvažuje každý človek
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

ma niekto s tymto skusenosti ? :shock: ...toto je problem asi takmer kazdeho vztahu, resp. aspon na urcite obdobie v tom vztahu...a priciny mozu byt rozne, predpokladam ze si sa s priatelkou uprimne o pricinach nerozpraval a nezdoveril si sa jej s tym, ako ta trapi, to ze s tebou nechce mat sex...a mozno v tom je chyba, ked spolu nie ste schopni hovorit otvorene a komunikovat, tak vznikaju zbytocne nedorozumenia...

tym najcastejsim problemom je to, ze libido (sexualny pud) ma kazdy clovek rozne rozvinuty...laicky, niekomu staci sex raz za mesiac a je uplne spokojny, niekomu nestaci sex ani raz za den a potrebuje ho viac...
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

myslim, ze ked jedna strana ma zaujem a druha nie, strana co zaujem ma by mala zvadzat stranu co zaujem nema... poznas ju sam a vies co na nu plati... a rozhovorom tiez urcite nic nepokazis
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

vies, ale ked to nechce a nema na to chut, tak nejake zvadzanie a neustale pokusy o "to", mozu situaciu este viac len zhorsit...
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

ephramko napísal:vies, ale ked to nechce a nema na to chut, tak nejake zvadzanie a neustale pokusy o "to", mozu situaciu este viac len zhorsit...
nikde som nenapisal ze je to 100%-ne, a pokial zvadzas tak ze to druhej strane nie je prijemne tak vlastne nezvadzas....
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

budte radi ze nemate priatelku ktora je presny opak.. ja som zazil ze jedna to chcela skoro stale ak to nemala aspon raz denne tak bola vyslovene ze agresivna, bola schopna premilovat aj pol dna.. Zo zaciatku som si hovoril ze ake je to super, ale po urcitej dobe to cloveku uz zacne trochu liezt na nervy, naviac mala zalubu v menej obvyklych praktikach, pomockach, proste vsetkeho vela skodi..
Flush
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Flush »

dakujem za vase prispevky...

no, rozpravat, ja uz som to s nou skusal a ako to ona hovorila, tak nie je za tym ziadny skryty dovod...len ze asi nema naladu..

odznela tu myslienka ze ju mam nejak navnadit, vzdy to skusam takto...a ako som pisal povie ze nie.

Ono..ja nemam problem s tym ze povedzme nemame sex mesiac alebo tak...spavame spolu, samozrejme, ze to nevyzadujem ani kazdy den, priznam...ze mam velky apetit, ale tak zase odtial-potial, dokazem to ovladat.

Len jednoducho...ako kazdeho muza z vas, by to trosku sklamalo a tak ani nie ze urazilo..neviem opisat ten pocit, mozno take odmietnutie...ze vyvijate snahu, snazite sa ju nejak nabudit a ona vam povie, ze. nie zlatko..bola ma brucho, nie zlatko, boli ma hlava, nie zlatko zajtra, nie zlatko....atd atd a potom mi nalada klesne celkom rapidne, a otvorene jej poviem ze zajtra nebude nic...pozajtra zase nic, lebo bud ja alebo ona mame ine povinnosti, proste ze casovo sme obmedzeni obaja a proste jedno s druhym.

Neviem fakt...

Uz som si aj neral hovoril, ze ja uz nebudem vyvijat iniciativu k sexu, ze to proste necham na nu a ze AZ KED SA ONA ZACNE SNAZIT, tak najprv budme ako ona, ze nech sa snazi snazi, ze aby si nebola vedoma ze sa budeme milovat len tak, nech sa proste snazi o to...lenze toho by som sa tak aj dockal, kebyze to necham na nu....cize ustupim a aj tak zacnem vyvijat tu iniciativu ja.
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blitzkrieg »

nie je v tom iný chalan? skús sa jej spýtať či ju stále priťahuješ ...vyššie bolo spomínané že každodenný sex niekedy aj škodí ...zo svojou ex sme "to" stále až mi to bolo už niekedy nepríjemné a bol som podráždený ..všetkého veľa škodí ..a nechci zasa od svojej priateľky sex každý deň ..niekedy si dajte aj raz za 3 - 4 dni ...taký je niekedy lepší ako ten každodenný ;) alebo sa dohodnite nejako .. a keď sa bude stále vyhovárať tak si daj paralen na "ďuriho" a po ústnej činnosti jej nič nebude :)
kvoco
VIP
VIP

Príspevok od používateľa kvoco »

nema milenca?

nenapisal si vek, ale ak je to mlada baba a uz takto "odmieta" sex sa tes ak budes s nou, ked budete starsi, si aj mesiac nezasukas...toto je overene skusenostami starsich

radim ti najdi si inu, lebo budes nestastny, aj ja som bol v takej situacii ze ja som vyvijal iniciativu, lebo mam sex rad a dockal som sa reci ze mi ide iba o sex atd. zabijeme sa ked mame radi sex? :lol:
silmarill
King
King

Príspevok od používateľa silmarill »

nanešťastie, to je vo vzťahu normálne.

nie je tvoja priateľka pod stresom? škola, robota, rodina... neberie nejaké tabletky? (na spánok, antidepresíva)
"netlač na pílu, lebo sa zadrie"
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

moze to byt aj hormonalnou antikoncepciou, niektore druhy posobia tak, ze utlmuju chut na sex..
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

gogo956 napísal:budte radi ze nemate priatelku ktora je presny opak.. ja som zazil ze jedna to chcela skoro stale ak to nemala aspon raz denne tak bola vyslovene ze agresivna, bola schopna premilovat aj pol dna.. Zo zaciatku som si hovoril ze ake je to super, ale po urcitej dobe to cloveku uz zacne trochu liezt na nervy, naviac mala zalubu v menej obvyklych praktikach, pomockach, proste vsetkeho vela skodi..
:twisted: tel. cislo nahodou nemas este ???? by som si mozno s takou rozumel ....
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

............................................________
....................................,.-'"...................``~.,
.............................,.-"..................................."-.,
.........................,/...............................................":,
.....................,?......................................................\,
.................../...........................................................,}
................./......................................................,:`^`..}
.............../...................................................,:"........./
..............?.....__.........................................:`.........../
............./__.(....."~-,_..............................,:`........../
.........../(_...."~,_........"~,_....................,:`........_/
..........{.._$;_......"=,_......."-,_.......,.-~-,},.~";/....}
...........((.....*~_......."=-._......";,,./`..../"............../
...,,,___.\`~,......"~.,....................`.....}............../
............(....`=-,,.......`........................(......;_,,-"
............/.`~,......`-...............................\....../\
.............\`~.*-,.....................................|,./.....\,__
,,_..........}.>-._\...................................|..............`=~-,
.....`=~-,_\_......`\,.................................\
...................`=~-,,.\,...............................\
................................`:,,...........................`\..............__
.....................................`=-,...................,%`>--==``
........................................_\..........._,-%.......`\
...................................,<`.._|_,-&``................`
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Flush, tam su 3 moznosti, podla mna:

1. ma niekoho ineho, ale nema odvahu ti to povedat. Resp. s tebou jej je dobre vo vsetkom, ale sex ma s niekym inym.
2. zmenila antikoncepciu, ktora skutocne moze potlacat chut na sex.
3. ma nejaky psychicky problem, mozno aj zdravotny, o ktory sa s tebou nechce podelit.

Vek som sa nedocital, ale predpokladam, ze ste este mladi ludia, ktori by mali aktivne sexualne zit. Ci uz pre kvalitu vztahu alebo aj osobne zdravie. Nebudem sa rozpisovat o tom, aky sex je zdravy, lebo su na to tisice clankov uz popisanych a netreba to nikomu zvlast opisovat.

gogo956, presne s takou jednou som chodil aj ja, ktoru si opisoval vyssie. Na zaciatku ti to pride super, dobre. Ale po nejakom case (mne uz po 3 mesiacoch) ti to zacne liezt na nervy, ked v podstate po prichode z prace nemas cas na nic, lebo stravis cely cas v posteli. A do toho vsetky problem vo vztahu chcela riesit prave cez postel. Takze viem o com hovoris..

qwerty-xyz, chalan vobec nevies o com hovoris.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

silmarill napísal: "netlač na pílu, lebo sa zadrie"
ale vymenit kotuc nieje pre chlapa ziaden problem a to by si mala uvedomovat aj pila :-P :-P :-P
Majoranok
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Majoranok »

S mojou partnerkou sme spolu už jeden rok a spali sme spolu 6 krát pretože ju sex bolí.
Poviem ti že necítim sa zrovna najlepšie aj ked mi vždy rada pomôže nejak inač ale sex je sex..
Skús sa snou seriózne porozprávať otom to je jediná možnost.
A ako už bolo spomenuté musíš citlivo jemne aby nemala pocit že nanu tlačíš..áno už aj pri rozprávaní..
Lebo sa može lahko stat že "pár krát netrafíš pin a zablokuje sa " a potom ti nepomôže nič :D
A keď nič tak budeš musiet čakat a pomaly skúšat no. Čas je najlepší liek.
Držim palec
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Majoranok, ked ju to boli, tak preco nejde k lekarovi? Alebo mas take nestastie, ze mas naradie take velke, ze je ti to nakoniec na osoh. :)
DYLYNO
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DYLYNO »

poviem ti svoj pripad, ktory uz nastastie skoncil...bol som na tom podobne ako ty, s tym rozdielom ze ja som sa s nou o tom chcel otvorene rozpravat, ale ona nemala zaujem...a nakoniec dovod bol ten isty ako bolo uz viackrat napisane, ze ma ineho a tym aj skoncil cely 2 rocny vztah...nechcem tym povedat, ze to musi byt aj tvoj pripad, ale davaj si pozor aby si nedopadol podobne...a este jedna vec: nevyvolava umelo hadky???
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

najprv definuj co to umela hadka je... myslis hadanie sa kvoli prkotinam ?
Zamknuté