veľmi dlho som rozmýšľal (presne 2 dni), či to mám sem pridať alebo mám googliť ďalej, pretože som s tým nechcel nikoho otravovať a poučiť sa tak na vlastnej chybe nájdením riešenia cez google. Avšak doteraz sa mi to nepodarilo a tak sa obraciam na Vás. Ide o to, že momentálne rozbieham internetový obchod s oblečením na OpenCart. Poctivo som si stiahol tému z internetu a modifikoval podľa svojich predstáv /zmenil farby, miestami rozloženie, zmenil logo a podobne/, všetko fungovalo ako malo avšak do určitého momentu a to potom, ako som si myslel, že keď mám vypité, je to vhodný nápad sa šprtať v administrácii. Výsledok je ten, že neviem si ani za toho boha spomenúť, čo som tam poklikal ale, keď niekto pomocou stránky http://www klikne na akýkoľvek produkt, vyhodí mu error. Ako som spomínal, vyskúšal som všetko no nepomohlo nič. Štruktúra danej chyby zostala rovnaká. Pokúšal som sa nahodiť Opencart na subdoméne s danou témou, za použitia rovnakej databázy ako v koreňovom eshope, pretože ak by chyba pretrvávala, je problém v MySQL databáze, ak nie, je chyba v súboroch /čo som aj pôvodne pred tým predpokladal/. pretože tá chyba odkazuje na súbor .php, ktorý neexistuje. No výsledok bol opačný a teda, rovnaká databáza a chyba taktiež. To znamená, že niekde bude chyba v databáze. Aby som bol presný, jedná sa o nasledujúcu chybu:
Ako som vravel, som z toho zúfalý a neviem si s tým dať rady. Našiel by sa niekto ochotný, kto by mi s touto chybou poradil? Najal som si aj programátora na to, ktorý sa do toho ako-tak vyzná, keďže mi vedel spraviť úpravy čo sa týka štruktúry webu a dizajnu avšak v tomto sme obaja beznadejní, ďakujem za skorú odpoveď.Notice: Error: Could not load model /home/u764352640/public_html/catalog/model/tool/seo_url.php! in /home/u764352640/public_html/system/modification/system/engine/loader.php on line 24