//tak to už človek nepochopí. Zapnem XP, kábel vzadu pekne svieti, internet fičí. Reštartnem PC, zapnem Win 7, kábel vzadu bliká na červeno a pripojiť sa nedá
problém so sieťovou kartou
problém so sieťovou kartou
Preinštaloval som Win7 a teraz sa mi nedá pripojiť sa k sieti. Ak si nechám zobraziť problém, píše, že nie je správne nainštalovaný sieťový adaptér. Pritom na tej istej mašine mám nainštalovaný aj Windows XP, kde nie je problém pripojiť sa k sieti bez akýchkolvek problémov.
Čo s tým? Aj rozmýšlam, že dám reklamovať matičnú ale ak by bola poškodená sieťová karta, tak by predsa nešiel net ani na XP, či?
//tak to už človek nepochopí. Zapnem XP, kábel vzadu pekne svieti, internet fičí. Reštartnem PC, zapnem Win 7, kábel vzadu bliká na červeno a pripojiť sa nedá
Už som skúšal aj preinštalovať tú sedmičku, no robí to aj na druhý raz.
Re: problém so sieťovou kartou
Máš na mysli WiFi alebo Ethernet? Pozri sa do Správcu zariadení (klik pravým na Počítač » Spravovať » Správca zariadení), či ti vo vlastnostiach sieťovej karty nepíše nejakú chybu, prípadne či tam nie je žltý výkričník.
Veruže tam mám výkričník, a nie jeden...
//tie ostatné výkričníky neserú, pretože drivery som ešte neinštaloval, no skúšal som inštalnút driver na sieť a i tam vypíše errory (vid obr.). K tomu druhému podotýkam, že kábel je zapojený.
//tie ostatné výkričníky neserú, pretože drivery som ešte neinštaloval, no skúšal som inštalnút driver na sieť a i tam vypíše errory (vid obr.). K tomu druhému podotýkam, že kábel je zapojený.
Máš určite správny driver? Čo je to za sieťovku (asi je integrovaná, takže stačí presne dosku) ?
Driver som len nejaký vygooglil, lebo nemám cd mechaniku. Dosku mám túto: http://www.alza.sk/asus-p8p67-le-d202982.htm#popis
http://goo.gl/YEyt7 - vyber OS (Windows 7 32bit alebo Windows 7 64bit) a stiahni ovládač LAN.
Nj, mohlo mi aj samému prísť na um stiahnuť to z oficiálnej stránky
Dík moc, už to ide 
Neni zač
Teraz doťahaj zvyšné drivery tiež z rovnakého linku.