Problem so spojenim

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
Awrey
Novice
Novice

Problem so spojenim

Príspevok od používateľa Awrey »

Zdravim.Mam problem so spojenim s mojim znamym vedla v brane.Chceli sme si zahrat W3 cez lan no bohuzial sa nevidime.Ostatnych hracov vidime paradne no okrem nas dvoch.Dokonca sa vieme spojit na niekeho v pohode no len ked ja, alebo on vytvori hru tak nevidime nic.ako keby sme neexistovali.Skusali sme hamachi,garenu,eurobattle.net.Vsetko neuspesne a stale ten isty problem.Obidvaja mame router s wifi.Byvame v jednom bloku, ale on o branu vedla.To iste sa stava aj pri inych hrach a uz fakt netusim cim to moze byt.Predom dakujem za pomoc.
©_ME
Light Star
Light Star

Re: Problem so spojenim

Príspevok od používateľa ©_ME »

mate rovnaku ip, alebo mate rovnaky seriovy kluc(Poziciaval si neco kamarotovy?). Stava sa to pomerne casto, asi vas to bere za jednu osobu. Nejake hry su už proti tomu ošetrené. bavite DOTU?
Awrey
Novice
Novice

Skusali sme to aj s inymi hrami a neslo to.Na tretiu osobu sa vieme pripojit na pohodu obidvaja.Dotu ani tak nie skor RPG a "stavačky" :-) dokonca aj na hamachi sa nam neda spojit a myslim ze ani ping tam nejde, ale uz si nepamatam niesom si isty.
©_ME
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ©_ME »

Hmmm. A písali ste na forka tých hier? Tam je zväčša aj technická podpora, tá ti asi poradí lepšie...
hrban
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hrban »

lebo ste hlúpi...nemáte verejnú Ip takže nemôžete hostovať a hamachi je už dead s tým už robia len lamy a aj tak to nevedia nastaviť do antivírus-u/firewall-u
ale dá sa to napr cez eurobattle.net
pripojte sa na kanál playdota.eu a tam cez príkaz !gopub gamename vytvoríš publik hru alebo cez !gopriv gamename vytvoríš privátnu hru
tu máš návod na PD bota http://playdota.eu/forum/index.php/topic,40.0.html
tu sú ingame príkazy hosta http://playdota.eu/forum/index.php/topic,39.0.html
Awrey
Novice
Novice

Po 1. Verejnu IP mam.Po 2. hostovat sa da aj ked nemas verejnu IP kedze Garena,hamachi , eurobattle net sa tvaria ako vyrtualne LAN.Pochop ze to robi aj pri eurobattlenete aj vsade mozne kde sa len da.
hrban
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hrban »

utri si čelo prosím ťa, potíš kktiny... eurobattle net nieje ani náhodou virtuálny LAN, bo na neho sa pripájaš cez battle.net
Hamachi a Garena je kapitola sama o sebe a je potrebné správne nastavenie FireWall a Anti-Virus ale to ty asi nezvládaš, takže si preštuduj stránky čo som ti poslal bo tam si vytváraš server ako tretia osoba
ale ako vidím si hlúpy, vôbec si si neprečítal tie linky čo som ti dal, ale hlavne že si múdry ako rádio
dôkaz namiesto sľubov ...
dôkaz namiesto sľubov ...
//autoeditácia príspevku (25 Júl 2011, 21:08)
ježiš, že ja sa aj snažím pomôcť....
a čo dostanem k- asi od 4 užívateľov, tak si hrajte na trápnej Garene, bol som tam, videl som a nedá sa to ani len porovnať s tým čo je na eurobattle.net :D
aj služby, aj inteligenčný potenciál,
na garene sú len looseri čo nevedia nainštalovať eurobattle.net inštalašný súbor a spustiť to :D, cvičená opica to dokáže a vy nie ???
každopádne PROBLEM SOLVED, medzi stoličkou a PC je hlúpy element
Napísať odpoveď