Problem so stahovanim hier cez steam
Problem so stahovanim hier cez steam
čaute cez víkend som spustil sťahovanie hry Left 4 Dead 2 no a mám s tým problém. Niekedy je ta ikonka oranžová a niekedy zelená. Oranžová, že nesťahuje a tomu nerozumiem prečo. Zelená, že sťahuje ale strieda sa to. Raz je oranžová a raz je zelená dlhšie než hodinu nie je zelená vždy sa to proste strieda a takto to sťahujem už od nedele a mám stiahnuté z 9,051MB/13,0461. Prečo mi to steam robí? ako pochopím pokiaľ by to bol torent ale nie je to torent
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Problem so stahovanim hier cez steam
Robiť by to nemalo, sťahovanie pauzuje len vtedy ak si zapneš nejakú hru na steame. Vtedy sa automaticky pauznú všetky downloady až kým nedohráš.
Ale niekedy to robilo aj mne, treba dať pauzu manuálne a odpauzovať to. Ak nepomôže tak aj reštart steamu.
Ale niekedy to robilo aj mne, treba dať pauzu manuálne a odpauzovať to. Ak nepomôže tak aj reštart steamu.
no ale ked kliknem na resume, tak sa nic nedeje a do dneska mi to slo bez problemov, tak fakt neviem preco mi to zacalo robit. Na steame nemam ziadnu hru len teraz stahujem ten Left 4 Dead 2 a momentalne mimo steamu neram ziadnu hru
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Ako hovorim, robieva to aj mne a pomoze sa pohrat s tou pauzou manualne a odklikat si to az kym sa nezapne, alebo restartovat steam.