Problem so susedom
Problem so susedom
Dobry den.Mame doma satelit od skylinku a potrebujeme ho dat na strechu našho panelaku.Lebo z okna našho bytu nemožeme pre huste stromy chytit signal.Aten sused čo byva na vrchnom poschodi nam nechce dovolit ist na strechu začne vrieskat ako šialeny a este sa začne vyhražat dokonca este skače do bitky.Od domovnika mame suhlas že si ho možme namontovat len ten sused nam v tom brani a domovnik stym nič nechce robit. Stalo sa vam niečo take,?čo treba vybavit aby sme si mohli satelit namotovat? Treba mat este nato niejake povolenie?
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Problem so susedom
...zavolaj políciu...veď strecha je spoločný priestor...ak sa nemýlim...
Policiu velmi nechceme volat lepšie by bolo riešit to niejak inak policiu by sme volali keby nebola ina možnost
daj mu po hube co sa tak blbo pytas.co je to vrah ze sa ho bojis?
Ak je to taky mongol ako pises, potom ine riesenie ako policia asi nie je
Da mu po hube a potom moze ocakavat trestne oznamenieSon-Goku napísal:daj mu po hube co sa tak blbo pytas.co je to vrah ze sa ho bojis?
ved ked ta prvy napadne tak si sa len branil a keby ti aj spravil viditelne zranenie napriklad modriny alebo napuchnute lice tak zarovne ty to mozes otocit..
Bitkou by som to velmi nechcel riešit,ale s tou policiou to je dobry napad ved ta satelit sme zaplatili 200eur a stoji mi to doma
Bitkou to neries, to je rada ala prilej benzin do ohna 
fizli dojdu povedia vam spravajte sa k sebe slusne zapisu si vas a odidu.oni susedske detinske problemy nechcu riesit3-mato-3 napísal:Bitkou by som to velmi nechcel riešit,ale s tou policiou to je dobry napad ved ta satelit sme zaplatili 200eur a stoji mi to doma
urcite nie je stale doma, pockaj si ked odide a vtedy to tam chod nahodit, ak by ti to pokazil/dal zo strechy dole, tak ho udaj
Vidiš to ma ani nenapadlo to je vyborny napad
-
PAuLi3
Darca
A to akoze sa chodi u vas na strechu cez byt suseda, ci ako? Neviem, ako to je v panelakoch, preto sa pytam, lebo tak mi to vyznie
Prides na vrchne poschodie a hore na strope su dvere na strechu oprieš si tam rebrik a vyjdeš do takej uplne malej miestnosti a tam su dalsie dvere odomkneš si a si na streche.A ked sme liezli po rebriku tak vysiel z bytu ten sused a zacal robit dusno.
nechápem v čom má ten chlapík problém. sú to spoločné priestory, je to rovnako ako by ti zakazoval chodiť do pivnice či používať výťah. možno tam hore niečo skrýva?
ževraj sa poškodi strecha.
-
Grim
Darca
...takému dedovi by som naschvál lozil pod nosom so satelitom...bože jak ma serú takíto ľudia...
Ja sa ho nebojim ani moj otec sa ho neboji ale chcem urobit to ked nebude doma tak to namontujeme,lenže on je doma skoro stale lebo je nezamestnany len žena mu pracuje.
No a spomenul som si este na jeden problem snim mi doma vlastnime dve auta a dali sme si reservovat dve miesta na parkovanie hned na prve miesta v parkovisku.A na druhy den niekto zvoni brat otovri dvere a on hovori spratajte si tie auta z parkoviska preč aj s tymi značkami lebo tie miesta chcel on.A moj brat ho pekne krasne poslal do teplych krajin.
No a spomenul som si este na jeden problem snim mi doma vlastnime dve auta a dali sme si reservovat dve miesta na parkovanie hned na prve miesta v parkovisku.A na druhy den niekto zvoni brat otovri dvere a on hovori spratajte si tie auta z parkoviska preč aj s tymi značkami lebo tie miesta chcel on.A moj brat ho pekne krasne poslal do teplych krajin.
No nehnevaj sa na mna ale takemu k*kotovi len natrieskat.