Problem: Suseda

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Problem: Suseda

Príspevok od používateľa ephramko »

ja odporucam danu susedu ignorovat...nech sa laskavo stara o seba, ziadne zurky tam nerobite a nechapem preco by ste sa nemohli rozpravat alebo pozerat vecer telku...odporucam sa k nej spravat nadalej slusne, pokial bude nadavat, tak proste nereagovat a ist prec...a od teraz si zacnite nahravat kazde jej vystupy, nadavky na mobil a podobne, zacnite si zaznamenavat vsetko co urobila, aby ste mali dostatok dokazov v pripade nejakeho sporu...
predpokladam ze vas osobny majetok vam este poskodzovat nezacala (prepichnute gumy na aute, lepidlo v klucovej dierke)...ale aj to sa moze stat...potom odporucam okamzite kontaktovat policiu a podat trestne oznamenie...

tiez by ste si mozno mohli pohovorit s ostatnymi susedmi okolo vas, ci oni maju nejake problemy s udajnym hlukom co mate robit...ako to oni vidia...a pripadne si ich naklonit nejako na svoju stranu...byt slusny, neustale uz z dialky zdravit, usmievat sa, opytat sa ako sa mate, pripadne sa opytat nejakej starsej susedy ci nepotrebuje s niecim pomoct (starsi ludia si na takomto spravani naozaj potrpia)...v pripade sporu vam pozitivne svedectva od inych susedov len pomozu...
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Prosim Ta ved jej otec stary aj mama sa ma minule pytali ako sa nam tu byva, uplne usmiaty ako lečo, uctivo sa zdravime prvy vsetkym dole pod nami byva 70+ dedo, vsade je vsetko chce vediet volame ho velitel zemegule, furt je v zahradke kazde rano nas z 50metrov zdravi a pohoda, ona zasa neni taka podla mna ze by poskodzovala nieco, to by sla proti sebe. Dopisy odkladame, nahravat nemame co lebo nema asi rada verbalnu komunikaciu, aj jej manzel tusim s nami nema problem (kazda zena by poslala manzela robit poriadky podla mna), ak vie spat on tak neviem preco aj ona nie, asi je to citlivka co nemoze mat ani hodiny v miestnosti. Ale je mi jej aj luto trocha co ak ju je*** z nas alebo daky infarkt pochyti, zeny v prechode maju slabu psychiku aj kardiovaskular. Vyzera ako slaba povaha fakt je to realne podla mna ak nespava niekolko mesiacov poriadne.
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Zlozte sa na Rock Band a zakazdym ked zacne vyvadzat si (najlepsie aj s par flasami vodky) poriadne zahrajte, nech ju aj j*bne. Ked je padnuta na hlavu tak ju treba naucit sa chovat, ked nerobite bordel a ona ma aj tak problemy tak ziadne ustupovanie nepomoze, osobne by som najprv siel za nou a razne jej vysvetlil situaciu a opisal nasledky jej spravania ktore sa budu dostavovat ak sa nespamata. Potom jej bude stacit par krat ukazat ze to myslite vazne a na 100% sa ukludni.
Napísať odpoveď