Problem v office outlook
Problem v office outlook
Zdravím, mam taký problém v office outlook maily, keď my príde mail a kliknem na tlačiť tak sa ma spýta kde to chcem ulozit co predtým nikdy nerobilo. Tým padom to musim niekde uložit a potom až vytlacit.
Neviete niekto ako to mam vratit spet aby som to nemusel ukladať ale hneď vytlacit.
Dakujem...
Neviete niekto ako to mam vratit spet aby som to nemusel ukladať ale hneď vytlacit.
Dakujem...
Re: Problem v office outlook
Máš správne nastavenú predvolenú tlačiareň? 
prosím ta ako to mam zistiť?brm napísal:Máš správne nastavenú predvolenú tlačiareň?
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Chod do ovladacich panelov, tlaciarne a faxy a tam daj pravym na tlaciaren, ktoru chces mat ako primarnu a daj nastavit ako primarnu.
Prípadne ak už dávaš tlačiť email (stlačíš Ctrl+P), akú tlačiareň tam máš zobrazenú? 
je nastavena ako primarne co dalej?
-
Soviet
Darca
Hod sem screen toho, ked ides tlacit. Nemas tam zaskrtnute nikde ze "ulozit do suboru"?
-
Soviet
Darca
Myslel som to, kde vyberas tlaciaren na ktorej ides davat tlacit. Podla tohto obrazka to vypada, ze mas perdvolenu nastavenu nejaku PDF tlaciaren.
Soviet: pridávam v prílohe ešte jednu fotku neviem ci v tom nieje chyba.
Keď ideš tlačiť, vždy máš na výber, na ktorú tlačiareň ideš tlačiť. Tak nevyberaj tento PageManager PDF Writer, ale si vyber normálnu tlačiareň. Tento PageManager je v podstate virtuálna tlačiareň, ktorá Ti z tlačeného dokumentu spraví PDF.
-
Soviet
Darca
A ked si pozries, tak tento PageManager mas nastaveny ako predvolenu tlaciaren (ta fajka na obrazku). Takze musis si vybrat tu svoju a zvolit ako predvolenu. V nicom inom problem nieje.