Mam problem...
Nainstaloval som win XP Royal Cz...
Instaluje sa bez kodu a dalsich veci. je v nom WMP11CZ,NOD32CZ,FireFox CZ a mozem stahovat aktualizacie...
Problem je v tom ze tam mam iba CZ klavesnicu, ako ju pridam?...respektive ako urobim aby som mal iba SK klavesnicu?
Dakujem za rady
Problem: vo winXP nemam SK klavesnicu, ako ju pridat?
-
Dado Deejay
Novice
-
nejakymarko
Addict
-
Dado Deejay
Novice
a
no hej ale tento win neobsahuje jazykovu skupinu . iba CZ..je to ROYAL CZ ..... cuize zbaveny vsetkych nepotrebnych veci a su tam pridane programy.... WMP11 CZ, a vsetky spominane.... dokonca netreba ani instalacne heslo..... nainstaluje sa sam a je ako legalny taha si aktualizacie vsetko....
//autoeditácia príspevku ( 23 Jul 2008, 15:31 )
Tu je můj problem ked dam pridat jazyk .... pozrite sa aku mam úponuku jazykov...

Nemam tam na vyber z jazyka SLOVENCINA ... videl som postup niekde na internete.... ale pramym zasahom do Winu. prepisovanim a kopirovanim nejakych dokumentov a txt suborov.
Uz si nepam)tam kde.
...dakujem
//autoeditácia príspevku ( 23 Jul 2008, 15:31 )
Tu je můj problem ked dam pridat jazyk .... pozrite sa aku mam úponuku jazykov...

Nemam tam na vyber z jazyka SLOVENCINA ... videl som postup niekde na internete.... ale pramym zasahom do Winu. prepisovanim a kopirovanim nejakych dokumentov a txt suborov.
Uz si nepam)tam kde.
...dakujem