Problem z DVD MECHANIKOV

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
darkshadow
Novice
Novice

Problem z DVD MECHANIKOV

Príspevok od používateľa darkshadow »

cavte prosim vas nema niekto nejaky dobry ovladac totiz mam mechaniku ktora z neznamich dvovodov neche nic brat uplne sibe na kazde dvd vypise ,ze je prazdne pls stopro to bude ovladacom .. /aspon myslim / prosim potrebujem poradit dik

A zabudol som ked mi nahodou nacita nejaky dvd tak ked ho dam prepalit mi ho dobre skopiruje ale pri napalovani mi VZDY na konci ked je uz tak pred 100 % vypise dajaku *** chybu .. a potom mi dvd seka a niekedy sekne v polke filmu a nejde cim to je pls je to ovladacom alebo zla mechanika ?? pls

mam DVD-RW SAMSUNG SH-182
hmm pls pomozte neviem si stym rady ... co je zle ?prosim poradte aby mi konecne mechanika fungovala sprane... 8)
Nehmesis
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Nehmesis »

Ovladac ti v tomto pripade nepomoze
Podla toho co spominas to vyzera na chybnu mechaniku, tak ak ju mas v zaruke tak jednoznacne reklamovat
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Skús nahodiť nový firmware
http://www.cdr.cz/dvd_rekordery/samsung/sh_s182d.html
http://www.cdr.cz/dvd_rekordery/samsung/sh_s182f.html
(nenapísal si presný typ)

..a ak ani to nepomôže, tak buď reklamácia alebo kúpa novej mechaniky.

Ešte tiež skús skontrolovať, či sú káble v poriadku zapojené..
darkshadow
Novice
Novice

brm napísal:Skús nahodiť nový firmware
http://www.cdr.cz/dvd_rekordery/samsung/sh_s182d.html
http://www.cdr.cz/dvd_rekordery/samsung/sh_s182f.html
(nenapísal si presný typ)

..a ak ani to nepomôže, tak buď reklamácia alebo kúpa novej mechaniky.

Ešte tiež skús skontrolovať, či sú káble v poriadku zapojené..
hm prosim ta vysvetli co to vlastne je a na naco sluzi ten firmwate? som tosis v tejto oblasty lama :(
brm
Darca
Darca

Laicky a veľmi stručne povedané: firmware je akýsi ovládač alebo riadiaci program mechaniky, ktorý sa však neinštaluje do windowsu, ale priamo do mechaniky. ;)
darkshadow
Novice
Novice

brm napísal:Laicky a veľmi stručne povedané: firmware je akýsi ovládač alebo riadiaci program mechaniky, ktorý sa však neinštaluje do windowsu, ale priamo do mechaniky. ;)
hm tak ja som stiahol ten firmware ale fakt netusim ako to mam spravit....prosim presnejsi navod ked som si to stiahol a rozbalil zo zipu tak tak bola spustaia ikona tak som nanu kilkol ale tam som skoncil ked som daco stalicl vypisalo ,ze firmware ist not kompatible with the slect drivwer pls help poradte co ma zrobit resp. z ktory je ten sparvy totiz je uch tam po alelujka na tej stranke na moju emchaniku ...
brm
Darca
Darca

Musíš zistiť presný typ svojej mechaniky, lebo ako vidíš, je niekoľko typov Tebou udávanej SH-182ky. Ak máš Nero, skús spustiť Nero Info Tool, je to jeho utilitka. Tam by Ti malo presne vypísať, aké písmeno patrí za 182ku. Podľa toho musíš nájsť firmware.
darkshadow
Novice
Novice

brm napísal:Musíš zistiť presný typ svojej mechaniky, lebo ako vidíš, je niekoľko typov Tebou udávanej SH-182ky. Ak máš Nero, skús spustiť Nero Info Tool, je to jeho utilitka. Tam by Ti malo presne vypísať, aké písmeno patrí za 182ku. Podľa toho musíš nájsť firmware.
takze mam SH-S182M
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Online »

Určite máš verziu 1.00 ako som mal ja. Skús splašiť najnovšiu verziu a skús vtedy niečo napáliť. Malo by to už fungovať. Ak nie tak len reklamovať. :)

\\ Nieje zač. :wink:
darkshadow
Novice
Novice

Sweety napísal:Určite máš verziu 1.00 ako som mal ja. Skús splašiť najnovšiu verziu a skús vtedy niečo napáliť. Malo by to už fungovať. Ak nie tak len reklamovať. :)
uz to nejko ide sice ne vsetko ale uz bere trochu sa musim vzy pohrat z nastavenim dam vlastnosty a autoamtycky prehrat to co je na vlozenom diksu inac sa dvd mechanika spravi hlupa a vypise ,ze je tam ciste CD ale ked s apohram tak potopm ide ... mam nervy ale no nic nenarobim ok moooc dik pomohli ste mi z tim fimware :D
Napísať odpoveď