Problem z monitorom
Problem z monitorom
Zdravim,mam problem z monitorom...vcera mi dosla nova PC zostava aj z novym monitorom,vsetko som pozapajal aj vsetko ide kym nepustim nejaku hru stava sa mi to hlavne pri NBA 2k11 a Fife 11 ze pocas hrania zapasu vacsinou po nejakych 5 minutach zrazu zmrzne obraz vyda cudny zvuk a obraz sa domrvi....zvuk sa vrati naspat pocujem divakov ale obraz je taky domrveny a pochvili sa na monitori objavi ze ide do sleep modu...ked ho vypnem zapnem tak mi napise ze dvi a vga vstup no signal pri com stale ide zvuk a pocujem divakov...monitor: HP S2231a graficka: Nvidia GT320 1GB vie niekto cim to moze byt??? dakujem za pomoc
-
caesar1987
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Problem z monitorom
to bude skor chyba v prehrievani grafickej alebo v grafickej karte.
hmmm a to ako zistim ze to je v tom?? resp co sa s tym da robit lebo ta zostava je original z asbisu a uplne novacaesar1987 napísal:to bude skor chyba v prehrievani grafickej alebo v grafickej karte.
uprava:teraz som si nainstaloval PES 2011 DEMO a to slapalo v pohode na najvysich detailoch tak neviem fakt
-
caesar1987
Addict
- Kontaktovať používateľa:
v nejakom programe si nechaj zaznamenavat teploty grafickej karty a pripadne aj zvysnych komponentov a potom sem napis ze aku mala graficka karta ked sa to stalo.
tak uz mi to robi aj pri pocuvani hudby tak ze idem reklamovat diky aj tak