problem z myškou
-
bloodgolem
Light Expert
problem z myškou
Dobrý deň,nefunguje mi myš v prvom usb porte...ani ju nenacita,a pri tom v druhom usb porte mi funguje v poriadku.Prvy usb port funguje kedze tam mam pripojeny chladic
co mam robit
Re: problem z myškou
Používať myš v druhom USB porte.. 
-
bloodgolem
Light Expert
ale s tade to občas vypadava 
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
chladič v USb používa prvdepodobne len prvý a štvrtý PIN, tie sú na napätie, dátové sú druhý a tretí, je možné, že je USB poškodené a nie je schopné prenášať dáta alebo len nie je dostatočný kontakt druhého a tretieho PIN-u.
O aké PC sa jedná, stolové alebo laptop, a čo presne pre teba znamená prvé USB a druhé ? je to vpredu, vzadu, vpravo, vľavo ?
O aké PC sa jedná, stolové alebo laptop, a čo presne pre teba znamená prvé USB a druhé ? je to vpredu, vzadu, vpravo, vľavo ?
-
bloodgolem
Light Expert
mám notebook čo má 2 usb porty vpravo a vlavo.ale furt som pouzival aj na mysku tento usb port az dovtedy co som nepreinstaloval windowshrban napísal:chladič v USb používa prvdepodobne len prvý a štvrtý PIN, tie sú na napätie, dátové sú druhý a tretí, je možné, že je USB poškodené a nie je schopné prenášať dáta alebo len nie je dostatočný kontakt druhého a tretieho PIN-u.
-
hrban
Addict
tým si mal začať, že ti to prestalo ísť po preinštalovaní windowsu, pravdepodobne ti chýbajú ovládače pre chipset
aký je to laptop, značka a model, zospodu by mala byť nálepka kde je napísaný aj model, a aký máš win ?
aký je to laptop, značka a model, zospodu by mala byť nálepka kde je napísaný aj model, a aký máš win ?
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Ty samé problémy máš po tom preinštalovaní. Nabudúce to nechaj niekomu inému 
-
hrban
Addict
lol to ten samý čo mal problémy s netom, obrazovkou, etc 
tak tam ti chipset nepomôže, ten si už inštaloval
zobrazí sa po pripojení do USB nové zariadenie ? a hľadá ovládač alebo sa po pripojení myšky do USB nič neudeje, ani zvuk ?
tak tam ti chipset nepomôže, ten si už inštaloval
zobrazí sa po pripojení do USB nové zariadenie ? a hľadá ovládač alebo sa po pripojení myšky do USB nič neudeje, ani zvuk ?
Autorovi temy by sa hodil aj ovladac na gramatiku nainstalovat 
-
bloodgolem
Light Expert
K-u-b-i-a-k práveže toľko vecí som sa naučil :-DD
hrban a nie nezobrazí, a windows 7
//autoeditácia príspevku (13 Mar 2015, 13:27)
no ok už mi to ide,som stiahol volačo