problem zo sietov
problem zo sietov
mam velky problem preinstoval som pc a nejde my internet mam vigor 2700 VGST vsetko som sapravil ako ma byt a ked kliknem na tu instalacku tak sa my ziavy ta tabulka de mam napisat heslo a .... mam podla manualu tam dat ze pripojit dam pripojit a napisat heslo...... a nejde my tam nic pisat a na nic kliknut mam na to velke nervy na nodbuku mam wifi a net my ide a na pc musim napisat heslo a nejde my tam napisat mam net od Tcom neviem ci som nespravil chybu pri instalacii siete ale asi nie lebo sa my siet instalovala automaticky pri reinstalacii pc skuste my poradit
-
vladino001
Light Professional
Re: problem zo sietov
Sieť ti ide medzi pc alebo ani ta? Ak si si to robil sam tak odinštaluj ten vigor a daj ho znova. (daj vedieť ako si pochodil a či ti ide ta sieť)valla napísal:mam velky problem preinstoval som pc a nejde my internet mam vigor 2700 VGST vsetko som sapravil ako ma byt a ked kliknem na tu instalacku tak sa my ziavy ta tabulka de mam napisat heslo a .... mam podla manualu tam dat ze pripojit dam pripojit a napisat heslo...... a nejde my tam nic pisat a na nic kliknut mam na to velke nervy na nodbuku mam wifi a net my ide a na pc musim napisat heslo a nejde my tam napisat mam net od Tcom neviem ci som nespravil chybu pri instalacii siete ale asi nie lebo sa my siet instalovala automaticky pri reinstalacii pc skuste my poradit
(mi - mne , my - všetci)