Dostal som na vianoce steam a keď sa chcem pripojiť na nejaký server tak to nejde.. V záložke internet nemám žiadne serveri, a keď dám favorites a add server tak mi nič nenájde.. nefunguje to ani cez konzolu.. Pls ludia som zúfalí
problém zo steamom
-
Puffo
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
problém zo steamom
Zdar ľudkovia mam taký problem...
Dostal som na vianoce steam a keď sa chcem pripojiť na nejaký server tak to nejde.. V záložke internet nemám žiadne serveri, a keď dám favorites a add server tak mi nič nenájde.. nefunguje to ani cez konzolu.. Pls ludia som zúfalí
-
W0Lf
Expert
- Kontaktovať používateľa:
ehm. Dostal si STEAM ? To asi kazdy nema 
Ak viem , tak on je zadarmo , lebo ho pouzivam.
Dostal si hru , ktora sa aktivuje cez steam !
Asi CS: Source alebo CS 1.6 !
1: ak chces hrat STEAM CS na NONSTEAM serveroch tak sa rozluc.(block by VALVE) . .
2: nestaci , ked budes hrat na Steam serveroch ?
..
3: ak mas original hru , ktora sa aktivuje cez STEAM , tak NIKDY NEINSTALUJ neoficialny PATCH , lebo STEAM si pre konkretnu HRU patch oficialny stiahne a nainstaluje
toto VSE
Ak viem , tak on je zadarmo , lebo ho pouzivam.
Dostal si hru , ktora sa aktivuje cez steam !
Asi CS: Source alebo CS 1.6 !
1: ak chces hrat STEAM CS na NONSTEAM serveroch tak sa rozluc.(block by VALVE) . .
2: nestaci , ked budes hrat na Steam serveroch ?
..
3: ak mas original hru , ktora sa aktivuje cez STEAM , tak NIKDY NEINSTALUJ neoficialny PATCH , lebo STEAM si pre konkretnu HRU patch oficialny stiahne a nainstaluje
toto VSE