problemi zo skype
problemi zo skype
Ked volam cez skype tak ma druha strana nepocuje a vsetko je spravne nastavene. Hovoria mi ze to je tim ze mam na cierno windows a zablokovali mi to a treba na to nejaky prikaz ak ho mate dajte mi ho PLS alebo hociaku inu radu DAKUJEM
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
aky produkt keyTaggerxXx napísal:ja davam vsade meke ivsetko ide aj ked mam ini mikrifon tak nic to je tim winom lebo mam nanic product key
//autoeditácia príspevku ( 28 Apr 2009, 16:21 )
podla mna to je v mikrofone
ma napadlo daj si nahravanie a skus daco hovorit a potom si to skus pustit ak ti to nepojde tak problem je tam
made in hungaryxxxx223 napísal:a maš ho v spravnom tom tam de sa zastrčuje :?D a maš ho najdeni medzi timi vecami čo potrebuješ nato aby ťi to šlo a ked donho hovoriš počuješ sa cez tvoje rerakimade in madaria
-
makaveli
King
- Kontaktovať používateľa:
v prvom rade, to co ti niekto povedal, ze ti to blokuje nelegalny windows je blbost..
ja by som ti poradil najprv toto:
1. v prvom rade skus zavolat na kontakt skype test call (kontakt sa vola echo123).. tam ta bude navigovat co mas robit -> ked ti povie, budes hovorit nieco do mikrofonu.. ked sa budes pocut, vsetko je ok na tvojej strane a chyba je na strane tych, co ta nepocuju..
2. ked sa nebudes pocut, skus ten sound recorder, ked nahra zvuk, skus zaskrtnut v nastaveniach skype, automatically adjust microphone settings a to iste daj aj pre repraky.. potom skus znovu skype test call
3. ked to nepojde ani potom, skus preinstalovat skype a zopakuj krok 1 a ak nepojde, tak krok 2 a 1 a ked nepojde ani potom, chyba bude pravdepodobne hardwarova alebo v zlych ovladacoch na zvukovku
a my god ludia sa uvedomte, niektori pisete fakt ako kkti uz.. ked neviete gramatiku, tak si nainstalujte nejaky gramaticky korektor a prezente nim tu zumpu predtym ako to pustite do eteru..
toto tiez nie je najlepsia diagnostika, mne napriklad sound recorder nahraval v pohode, ale ked som volal cez JustVoip, na druhej strane ma nepoculi.. pomohol reinstaltypek61 napísal:ma napadlo daj si nahravanie a skus daco hovorit a potom si to skus pustit ak ti to nepojde tak problem je tam
toto co je rada mas ho v spravnom tom a hentom..?? a tym ci sa pocuje v reprakoch si chcel povedat, ze ked mu funguje mic, musi sa pocut aj v reprakoch..? ak ano, tak to tak neni..xxxx223 napísal:a maš ho v spravnom tom tam de sa zastrčuje a maš ho najdeni medzi timi vecami čo potrebuješ nato aby ťi to šlo a ked donho hovoriš počuješ sa cez tvoje reraki
1. v prvom rade skus zavolat na kontakt skype test call (kontakt sa vola echo123).. tam ta bude navigovat co mas robit -> ked ti povie, budes hovorit nieco do mikrofonu.. ked sa budes pocut, vsetko je ok na tvojej strane a chyba je na strane tych, co ta nepocuju..
2. ked sa nebudes pocut, skus ten sound recorder, ked nahra zvuk, skus zaskrtnut v nastaveniach skype, automatically adjust microphone settings a to iste daj aj pre repraky.. potom skus znovu skype test call
3. ked to nepojde ani potom, skus preinstalovat skype a zopakuj krok 1 a ak nepojde, tak krok 2 a 1 a ked nepojde ani potom, chyba bude pravdepodobne hardwarova alebo v zlych ovladacoch na zvukovku
a my god ludia sa uvedomte, niektori pisete fakt ako kkti uz.. ked neviete gramatiku, tak si nainstalujte nejaky gramaticky korektor a prezente nim tu zumpu predtym ako to pustite do eteru..
jj mam realtekxxxx223 napísal:nevem maš to že realtek HD ?
//autoeditácia príspevku ( 28 Apr 2009, 17:25 )
reinstal nepomoze uz som reinstaloval aj windows ani cez vistu to nejde mne hovorili ze ked mas na cierno win tak ti zablokuju nejake funkciemakaveli napísal:v prvom rade, to co ti niekto povedal, ze ti to blokuje nelegalny windows je blbost..
toto co je rada mas ho v spravnom tom a hentom..?? a tym ci sa pocuje v reprakoch si chcel povedat, ze ked mu funguje mic, musi sa pocut aj v reprakoch..? ak ano, tak to tak neni..
no uz sme o krok blizsie mali ste pravdu to o tom zablokovani je blbost
nejde mi ani nahrat zvuk ani cez druhy mikrofon bude to nastavenim zvukovej karti???
neni to tim ze musim aktualizovat driver zvukovky???
//autoeditácia príspevku ( 28 Apr 2009, 17:36 )
nejde mi ani nahrat zvuk ani cez druhy mikrofon bude to nastavenim zvukovej karti???
//autoeditácia príspevku ( 28 Apr 2009, 17:36 )
jjmakaveli napísal:a skusal si vsetky kroky co som ti napisal..??