problemo s tonerom na HP 1400 series tlaciarni

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
reddy
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

problemo s tonerom na HP 1400 series tlaciarni

Príspevok od používateľa reddy »

Ahojte,
kupil som novy toner - farebny, aj cierny (su na nich cisla 21,22).
Vybral som stare a nasadil nove tonery ale tlaciaren netlaci.
Tonery su nasadene podla vsetkeho spravne, ale vzdy ked zavriem kryt na tlaciarni, na pc mi pise "Print Cartridge error" a na zariadeni stale blika oranzova kontrolka. Uz som total v koncoch a nevim co s tym, ci to rozkopat, alebo vyhodit z okna..
popripade ak ma niekto napad, co s tym moze byt v prdeli a ako to opravit, budem povdacny
:roll:
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: problemo s tonerom na HP 1400 series tlaciarni

Príspevok od používateľa cORP. »

reddy napísal:Ahojte,
kupil som novy toner - farebny, aj cierny (su na nich cisla 21,22).
Vybral som stare a nasadil nove tonery ale tlaciaren netlaci.
Tonery su nasadene podla vsetkeho spravne, ale vzdy ked zavriem kryt na tlaciarni, na pc mi pise "Print Cartridge error" a na zariadeni stale blika oranzova kontrolka. Uz som total v koncoch a nevim co s tym, ci to rozkopat, alebo vyhodit z okna..
popripade ak ma niekto napad, co s tym moze byt v prdeli a ako to opravit, budem povdacny
:roll:
no ale ja mam pocit ze seria 1400 neberie tonery tohto typu ja mam seriu 1315 a ked pozriem na krabicku ciernej farby podporuje aj tu tvoju a ta cierna farba ma cislo 56 mam zle tusenie ze si kupil iny toner ako pasuje, je mozne ze sa ti dal nasadit priamo do tlaciarne ale nemusi pracovat s nou normalne :?
reddy
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa reddy »

hmm,to je sice pekne a teoreticky mozne, ale na tom kryte z tlaciarne je prave napisane ze 21 a 22...
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

odlepil si z cartrigov tu foliu ktorou su prelepene trysky... kedye si teraz kupoval tak musia byt este v zaruke takze na tvojom mieste odnesiem do servisu vzreklamovat....
Napísať odpoveď