Zdravim,
mam problem s pripojenim mojho smartfonu do siete, a vobec vsetkych inych zariadeni okrem notebookov. Mobil dokaze rozpoznat siet, dokonca aj pise ze je pripojeny, no v praxi nenacita nic, teda problem by mohol byt s DNS. Router je D-LINK DI-524 a jedna sa o Sony Xperiu E, no tiez bol problem aj s iPhonom a nejakymi androidovymi tabletmi. Jeden krat sa mi to podarilo spustit, a to ked nebolo ziadne ine zariadenie pripojene na WiFi, vtedy vsetko fungovalo.
Skusal som menit kanal, takisto som prepol ochranu na WEP, v DHCP Client list je uvedeny a ma priradenu IP adresu plus pre istotu
som ho pridal to Static DHCP client listu. Mobil na inych domacich WiFi sietach pracuje normalne. Stretol sa niekto s takymto problemom ?
Vopred Vam velmi pekne dakujem za pomoc
Problemove pripojenie smartfonov do mojej siete
Re: Problemove pripojenie smartfonov do mojej siete
Kamarát má taktiež tento problém, a zdá sa mi že aj na tom istom routry. Vôbec si s tým nevieme poradiť..
nemas zapnute filtrovanie cez mac adresy?? .... IP mu prideli ??? vidis siet??? skus na routry povipinat vsetky zabezpecovacky, ci to pomoze ...
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
čítal si ty vôbec jeho príspevok?strapaty napísal:nemas zapnute filtrovanie cez mac adresy?? .... IP mu prideli ??? vidis siet??? skus na routry povipinat vsetky zabezpecovacky, ci to pomoze ...
jurdzi napísal:Mobil dokaze rozpoznat siet, dokonca aj pise ze je pripojeny
jurdzi napísal: v DHCP Client list je uvedeny a ma priradenu IP adresu
Tak tak, filtre som kontroloval ci su povypinane, prave som updatol firmware - stale nic :-/