Ešte jedna vec, bateria bola vyrobená v auguste 2010, rok predtým ako bol NB kupený, je to normálne? Mohli mi vymeniť batériu za inú, alebo ju iba takto pekne dosrali?
Problémy s bateriou v NB
Problémy s bateriou v NB
Ahojte, v auguste 2011 som kúpil HP DV6-3120sc, pred mesiacom som ho dal reklamovať kvôli jednému problému. Pred týždňom keď sa mi vrátil, tak po spustení počas POSTu mi ukázalo chybu "Alert The system has detected the storage capacity of the battery stated below to be very low." - chyba 601. Táto chyba sa zobrazila 3x. Dnes sa mi stalo, že ma neupozornilo, že kapacita baterie je menej ako 10%, a pri 5% sa mal dať do dlhodobého spánku. No NB sa iba vypol, keď som pripojil nabíjačku a spustil NB tak kapacita bola 2%, skontroloval som či je všetko dobre nakonfiguované v ovládacích tak ako má - všetko OK. Nechal som nabiť na 6%, odpojil som nabíjačku a po pár sekundách ukázalo že je nabitá na 21%, tak som ho nechal bežať, no ochvíľu sa zase vypol, bez nijakých upozornení - predpokladám že bolo pravdivejších tých 6%
. Predtým ako som dal NB reklamovať, tak s týmto žiadny problém nebol.
Ešte jedna vec, bateria bola vyrobená v auguste 2010, rok predtým ako bol NB kupený, je to normálne? Mohli mi vymeniť batériu za inú, alebo ju iba takto pekne dosrali?
Re: Problémy s bateriou v NB
Nikto nič? 
-
Jaccobinho
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Problémy s bateriou v NB
Nič nerobíš zle, proste ti len skončila životnosť batérie, buď rád aspoň za tie dva roky čo ti vydržala
Je to normálne, obzvlášť pri týchto Pavilionoch. Nie na darmo je na batérie záručná doba len 6 mesiacov
Riešiť to treba kúpou novej alebo používaním počítača napojeného na sieť. Ako záložný zdroj napríklad pri náhodnom vytiahnutí nabíjačky ju používať môžeš, no na nejakú vážnejšiu prácu s ňou by som sa nespoliehal. Nové idú na eBayi od cca 20 eur.