No len mam problem v tom ze ako nahle som instaloval aktualizacie a zaplaty tak po instale a restarte sa spusti system ale hned zamrzne po starte pc a nerobi to len pri instale zaplat ale aj pri instale napr nodu taktiez zamrzne po zapnuti aj ked tam uz niesu tie aktualizacie cize nevim ci mam znova instalovat xp bo pri instaalci mi tez zamrzla instalacia xp tak som ho vipol a zapol a potom naskocila ci ej nahodou zly instal xp or ovladacov bo to xp malo sp1 a ked som instaloval ovladace tak mi pri niektorych vyhlasilo chybu a potom som dodatocne doinstaloval sp3.
Tak ci by problem vyriesilo instal winu na ten sata disk a nie v mode IDE alebo je to jedno.Pozeral som tu na fore ze sa daju dodat cez nlite tie ovladace k tomu disku len ci by to potom islo alebo je problem ze je to urcene pre vistu.
A este na zaver ked zapinam pocitac tak mi nenabieha system normalne ze sa zobrati logo xp ale predtym mi este da ciernu obrazovku s volbou xp home or cudzi system s 30 sekundovym odpoctom ,ci sa to neda niako odstranit niakym prikazom v biose or kde.
Diki a cam na vase rady